Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man använder "Clear" på bensinpumpar

Nästan alla har upplevt vad jobbigt modern teknik kan vara när det är blandat med kundservice. Försöker kommunicera med någon form av automatiserad assistent är bara frustrerande, och det är särskilt illa när maskinen inte kommer att ge dig vad du behöver. En av de mest irriterande situationer som du kan hamna i om automatiserad kundservice är när du har dras ditt kort på macken, och du inser att du måste skriva om något eller avbryta transaktionen. Instruktioner
1

Sätt in kortet i kortplatsen som på bensinpump och sedan snabbt bort den. Du kan använda antingen ett kreditkort eller ett bankkort.
2

Verifiera ditt kort har lästs. Det bör finnas en skärm på runt ögonhöjd på pumpen. Om du dras kortet och skärmen uppmanar dig att ange en PIN-kod eller på annat sätt be dig att fortsätta försäljningen, vet du att ditt kort har lästs. Addera 3

Titta på knappsatsen och identifiera "klar"-knappen. Denna knapp bör agera som backstegsknapp på en dator, så att du kan radera alla siffror du började skriva redan. Om du inte har börjat skriva, "klar" kommer också att tjäna för att avbryta transaktionen efter några sekunder. När du har tryck på "klar"-knappen, måste du åter dra ditt kort om du fortfarande vill köpa gas.
4

Hit "klar" så många gånger som du behöver för att radera nummer du har skrivit. Beroende på pumpen, kommer antingen ett nummer raderas varje gång du trycker "klar", eller hela skärmen kommer att startas så att du kan börja skriva från scratch.
5

Tala till bensinstation skötare Om knappen "Rensa" misslyckas med att radera alla nummer eller avboka din transaktion. Lämnar pumpen med din kortinformation fortfarande aktiv kan låta nästa person som drar i för att pumpa gas med ditt kort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135267.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.