Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Bränsleeffektivitet Tips för en Chevy Silverado

Även känd för sin hållbarhet och förmåga att bära mycket last och vikt, är det Chevy Silverado pickup truck inte högt uppskattad för sin bränsleeffektivitet (även om dess nya hybrid motsvarighet är ganska bränslesnål ). Lyckligtvis finns det många sätt Silverado ägare kan gå om att maximera sin bränsleeffektivitet, utan ägnade mycket tid eller pengar till en sådan strävan. Rutinmässigt underhåll

En av de billigaste och enklaste sätten att maximera bränsleekonomin är att hålla lastbilen bibehålls. Detta inkluderar regelbundna oljebyten (var 3.000 till 4.000 miles), som begränsar dränering effekt som rör bränsleekonomi. Se till att du använder kvalitet olja, och hålla dina däck pumpade till rätt nivå för att förhindra tröghet, och därmed bränsle avlopp, i en Silverado. Hålla transmissionsolja och andra vätskor ström och på optimala nivåer är också säker på att öka bränsleeffektiviteten.
Aerodynamiska frågor

Debatten fortsätter att rasa över huruvida en stängd baklucka i en öppen Silverado flaket gränser bränsleeffektivitet, med vissa säger att det inte gör någon skillnad och andra insisterar en öppen baklucka är vägen att gå. Dock kommer köpa en lastbil lock som håller flaket ur vinden säkert hjälpa till att effektivisera bränsleeffektiviteten eftersom detta effektiviserar aerodynamiska utseende av fordonet. Plus, som en bonus, det hjälper att hålla varor och värdesaker säkra och trygga under tak i flaket.
Diverse metoder

Inköp högre kvalitet bensin är ett bergsäkert sätt att öka bränsleeffektiviteten, men vanlig blyfri gas är inte skadligt för motorn på något sätt. Dessutom, kör i en rimlig hastighet och undvika "skal outs" och "smoke brännskador" kommer säkert att bidra till att öka effektiviteten som varvar Silverado motorn till sådana nivåer brännskador bränsle snabbare än genom jämn acceleration.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135092.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.