Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur många miles per gallon Har en 2007 Mitsubishi Eclipse Få?

Med de stigande kostnaderna för bränsle i de senaste åren, folk blir mer och mer bränsle ekonomi-medvetna. Att veta hur många miles bilen kan få på en tank kan hjälpa dig att planera din budget. Som en sportbil, kommer en 2007 Mitsubishi Eclipse inte få körsträcka på en Toyota Prius, men dess körsträcka är inte alls hemskt. Fyrcylindrig

En fyrcylindrig, manuell växellåda 2007 Mitsubishi Eclipse genomsnitt 20 miles per gallon i staden och cirka 28 mpg på landsväg. Den automatiska versionen presterar lite sämre på motorvägen på runt 26 MPG, men får samma körsträcka i staden. Det konvertibla version, kallad Spyder, i genomsnitt cirka 19 mpg i staden och 26 mpg på landsväg.
Sexcylindrig

extra hästkrafter i en sex- cylindriga motorn kommer på bekostnad av gas körsträcka. Den sexcylindriga 2007 Eclipse genomsnitt 17 mpg i staden och 26 mpg på landsväg med en automatisk växellåda, och 16 mpg i staden och 25 mpg på landsväg för den manuella. Den sexcylindriga Spyder genomsnitt 16 mpg i staden och 24 mpg på landsväg med antingen växellåda typ.
Bränslekostnader

Förutsatt att priset per -liter vanlig bensin är $ 2,44, uppskattar Fueleconomy.gov den årliga bränslekostnaden för en fyrcylindrig 2007 Eclipse för att vara $ 1665 för den automatiska växellådan och $ 1592 för manuell växellåda.

Kostnaden går upp för sex- cylinderversioner. Vid ett antaget pris-per-gallon 2,66 $ för premium bensin, är den årliga kostnaden för den automatiska versionen Endast € 1995 medan den manuella versionen är $ 2099.

Årliga pris för Spyder är mellan $ 1665 och $ 2218 beroende på vilken version av den bil du har. Addera Jämförelse till Honda Civic

2007 Mitsubishi Eclipse är inte den mest bränslesnåla bil tillgänglig, men det är knappast heller en gas MATVRAK. Några jämförelser att illustrera poängen.

Kombinerade staden och motorvägen genomsnittliga MPG för en fyrcylindrig, manuell växellåda, är 2007 Eclipse 23 MPG. A 2007, fyrcylindrig, har manuell växellåda Honda Civic en kombinerad genomsnitt 29 MPG. Den årliga bränslekostnaden för Civic är lägre på $ 1263.

Å andra sidan, har en 2007 åtta cylindrig Ford F150 med en manuell växellåda en kombinerad genomsnitt 15 MPG och en årlig bränslekostnad för 2441 $. Så medan Eclipse är inte en stellar bränsle sparare, kan du göra värre.
Miljöfakta

2007 Mitsubishi Eclipse är faktiskt genomsnittet eller över genomsnittet på miljön betyg. Även om det faller lite under genomsnittet på koldioxidavtryck rating, som ligger strax nedanför mittpunkten, är det något över genomsnittet för luftföroreningar. Det är genomsnittet i termer av miljöpåverkan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135188.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.