Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka i min Volvo S70

En Volvo S70 är en medelstor bil med ett rykte om att ha en mjuk gång och långt liv. Dock är nackdelen av en S70 som det är känt för att konsumera mer bensin än den genomsnittliga medelstor bil. Bränslet frågan bör inte leda till att du vill ge upp din bil, och inte heller bör det avskräcka dig från att köpa denna modell, eftersom det finns ett antal praktiska sätt att förbättra gas körsträcka på din Volvo S70. Instruktioner
1

Byt bränslefiltret regelbundet. På en Volvo S70, är ​​bränslefiltret ovanför bakaxeln på höger sida av motorn. Eftersom motorn är beroende av en tillräcklig mängd luft att kombinera med bränslet för att fungera, effekter städning av filtret direkt kvaliteten på luftflödet. När din motor måste arbeta hårdare för luft, är mer bensin krävs för att köra.
2

Kontrollera lufttrycket i däcken med varje bensinstation stopp. Genom att göra en rutin att kontrollera dina däck varje gång du slutar att fylla din bensintank, kan du vara säker på att små läckor inte kommer att gå obemärkt förbi. Din Volvos motor kommer inte behöver arbeta så hårt om däcken arbetar på maximal kapacitet. Om du märker att din lufttrycket minskar markant med varje kontroll, kanske du vill överväga att köpa nya däck.
3

Titta på din Volvos "check engine" light för varningar om att något i Motorn behöver uppmärksamhet. Även om du kan känna att din bil är i trim, var detta ljus skapades för att förvarna ägaren av problem. Vid byte eller påfyllning vätskor eller gör rutinmässigt underhåll, se till att använda Volvos bilvårdsprodukter, eftersom dessa har skapats speciellt för att möta behoven hos Volvo designen.
4

Hantera hastighet och acceleration med målmedveten försiktighet . Plötsliga ökningar i hastighet, täta stopp och starter, och andra sådana stötar av pedal-power bränner en betydande mängd dyra bränslet, och onödigt slits din motor. Även om du kan känna ont om tid, kommer du faktiskt spara på antalet resor till bensinstationen genom att öva sådana vanor som att se framåt för rött ljus och gradvis minskande hastighet, följt genom att försiktigt trycka på gaspedalen för att börja köra igen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135262.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.