Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Furnace Oil Vs. Diesel Fuel

brännolja , omväxlande kallas hem eldningsolja och diesel är lika i sin kemiska sammansättning . Båda kommer att fungera tillräckligt i ett hem värme miljö , men ugnenbränsle kanske inte fungerar lika bra i en dieselmotor . Diesel Fuel

Dieselbränsle har olika betyg , baserat på förädlingsprocesser som riktar det för off - road motor användning , på - väg- motor användning och jordbruk . Dieselbränsle har vanligtvis en högre svavelhalt .
Ugnenbränsle /villaolja

Liksom diesel , villaolja har olika förfining betyg , främst baserad på BTU ( British Thermal Unit ) betyg . BTU mäter den mängd energi det tar att värma ett utrymme en grad Fahrenheit . Använda korrekt betygsatt bränsle sparar på energikostnaderna .
Varför använda det ena eller andra

I en nypa kan du ersätta enkelt diesel för ugnenbränsle , eller vice versa. Två skäl bör du inte göra det på regelbunden basis är förädlingsprocessen , vilket avlägsnar svavel ( och därmed den ruttna ägg lukt ) från dieselbränsle , och de skatter som ställs på dieselbränsle för att kompensera kostnaderna för vägunderhåll .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135004.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.