Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Tips för PPE Duramax

PPE Duramax race bränsle ventil är en produkt som tillverkas av Duramax , vilket är en underavdelning av Detroit , Michigan - baserade General Motors Company . Duramax specialiserat på dieselmotorer för både traktorer och lastbilar . Kunskap om olika tips angående PPE Duramax kan hjälpa till med användning av ventilen . Funktioner

PPE Duramax ventilfunktioner för att minska järnväg diagnostiska felkoder ( DTC ) som har minskat bränsletryck . Ett exempel är koden P1093 , som kännetecknas av minskad bränsletryck med kraften regemente. PPE Duramax håller även bränsletrycket av dieselmotorer stadiga och i kontroll när full gas inträffar . Ventilen håller upp specificerade trycket av bränsle även med extremt varma program förbättringar och kan bränna bort eventuella extra bränsle för injektionsmissbrukare.
Fuel

PPE Duramax inte tillåta något bränsle för att resa tillbaka till bensintanken , vilket gör det hela mycket bränsle för att vara tillgänglig för användning även i tider av de mest aggressiva prestandakrav .
Kompatibilitet
< br >

PPE Duramax ventilen är kompatibel med alla och alla Duramax diesel lastbilar som tillverkades mellan åren 2001 och början av 2004 . Tävlingen bränslekranen väger ca 2 kg. och kan enkelt installeras på mindre än fem minuter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134996.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.