Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man kan förbättra bränsle körsträcka på en Power Stroke 6,4

Utrustad i utvalda full storlek Ford pickup-modeller, är 6,4-liters Power Stroke kan producera 350 hästkrafter och 650 pounds av vridmoment. Med denna typ av kraft till hands, kan din Ford hantera praktiskt taget alla uppgifter som förebringats. Det enda hindret som kan vara skrämmande är att uppnå bra bränsle körsträcka. Den mindre än stellar bränsle körsträcka av 6,4-liters Power Stroke beror delvis på minskade utsläpp som kräver små mängder bränsle som ska sprutas in i avgaserna för att bränna bort sot. Det finns dock sätt att förbättra din lastbilens bränsleekonomi. Instruktioner
1

Utför regelbundet underhåll på din 6,4-liters Power Stroke diesel. Viktigast, byta olja på ett rutinmässigt (ungefär var 3000 miles, speciellt om du gör tunga bogsering eller dragande). Byt din gamla motorolja för en högkvalitativ syntetisk. Detta kommer att tillåta ditt Power Stroke för att köra på ett mer effektivt sätt och på så sätt, förbättra din bränsle körsträcka.
2

bort luftintag och luftfilter från Fords diesel och ersätta dem med en intag och filter som utformats speciellt för höga prestanda. Den nya intag kommer att vara bredare och möjliggöra ett större flöde av kall luft till motorn. Filtret också kommer att utformas för att möjliggöra ett ökat luftflöde samt rena luften mer effektivt än det gamla filtret. Med en större mängd ren luft tillgänglig för din 6,4 Power Stroke, kommer du att börja se bättre bränsleeffektivitet.
3

överväga att ta bort systemet lager avgaserna från din Ford pickup. Eftersom avgaserna är smal och har flera krökar, är större påfrestningar sätta på din Power Stroke motorn när den försöker pressa avgaserna ut. Byt ut den gamla avgaserna med en ny, prestanda avgassystem. Välj ett nytt avgassystem som är bredare och har färre böjar, vilket kommer att minska arbetsbördan på din motor och låt den gå med större bränsleeffektivitet.
4

Använd din Ford lastbilens farthållare närhelst det är möjligt. Diesels verksamma mest effektivt när de körs med en konstant rpm (varv per minut). Också, på motorvägen, försöka sätta farthållaren under 65 km /h, som något högre drastiskt kan minska din bränsle körsträcka. En annan fördel med farthållaren är att det kommer att hjälpa dig att undvika plötsliga skurar av hastighet som i slutändan minskar din miles per gallon.
5

Fyll din Fords tank med kvalitet dieselbränsle. Bränsle som är förorenat eller har vatten i det kommer att göra din Power Stroke motorn gå sämre och kanske skada den. En högre kvalitet bränsle, medan det kan kosta mer, kommer att hjälpa dig att uppnå bättre körsträcka och skydda din motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134862.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.