Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur får man bättre körsträcka ur en 2005 New Beetle Diesel Volkswagen

A 2005 Volkswagen Beetle utrustad med en dieselmotor rankas i övre skiktet när det gäller bränsleeffektivitet. I själva verket kommer en '05 diesel Beetle med en manuell-shift växellåda uppnå 38 miles per gallon i staden och 46 miles per gallon på motorvägen. En skalbagge med en automatisk växellåda klarar något mindre, vid 36 mpg city och 42 mpg highway. Bara för att din VW redan inlägg bra bränsleekonomi betyder inte att du måste nöja. Det finns sätt att sträcka sin körsträcka ytterligare. Instruktioner
1

Sakta ner när det är möjligt. Pushing din Beetle till högre hastigheter kommer att skära i sin bränsleekonomi. Hastigheter som överstiger 60 km /h motsvarar en ungefärlig 24-cent skatt på toppen av varje liter bränsle du köper, enligt US Department of Energy.
2

Se till att din Beetle är i sitt bästa att köra skick. De vätskor måste kontrolleras, uppdateras och ändras regelbundet för att maximera motorns effektivitet. Detta innefattar kontroll av motorolja, transmissionsolja och kylvätska. Också bedöma lufttrycket i skalbaggen däck. Pumpa däcken helt, men inte utöver den maximala PSI noterades på sidoväggarna.
3

Vrid Beetle tändningen stället för att låta motorn gå på tomgång. Även om en dieselmotor är ekonomiskt, tjänar det ingenting till att låta motorn köras medan Beetle förblir orörlig. Om du är fångad i trafiken eller stoppas för vägbyggen, vända bilen av.
4

väger lättare i Volkswagen Beetle. På grund av sin lätta kropp och ram, samt dess mindre dieselmotor kommer Beetle kämpar med någon extra, onödig vikt. Detta, i sin tur, kommer att hämma dess bränsle körsträcka. Avlägsna allt från stammen eller Fordonets hytt som du absolut inte behöver. Med 100 pounds kan segmentera 2 procent från din mpg.
5

Minska och konsolidera ärenden. Planera resor noggrant. Om du inte behöver gå, sedan inte. Om du har flera nödvändiga ärenden, kombinera dem. En resa som omfattar alla ärenden är lättare på din Beetle än många korta resor.
6

Välj en alternativ form av transport. Om du är orolig för att använda så lite bränsle som möjligt, oavsett om det av miljöskäl eller helt enkelt för att spara pengar, välja kollektivtrafik, cykel eller ens gå. Som sagt, en dieseldriven Beetle bränslesnål, men du kan minimera din klimatpåverkan genom att välja ännu effektivare transportsätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134920.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.