Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur gör jag skydda miljön från Diesel Fuel?

Dieselbränsle är en viktig energikälla för många av vår nations fordon, både för sjöfarten varor och för rekreation. Men lika viktigt som det är, skadar dieselbränsle oundvikligen vår miljö och vår hälsa. Enligt American Lung Association of California, diesel står för endast 2 procent av fordonen på vägarna i Kalifornien, men står för mer än 30 procent av statens giftiga kemikalier som produceras av motorfordon. Därför har skydda miljön från dieselbränsle blivit en prioritet. Medan federala och statliga myndigheter är upptagen med att räkna ut hur man skapar politik och genomföra lagstiftning för att ta itu med frågan, dagliga medborgare har en hel del alternativ för att hjälpa till att skydda miljön från dieselbränsle. Instruktioner
1

Skriv kongressens representanter i Washington och uppmana dem att skapa och skicka en omfattande lagstiftning som kräver att företagen att utveckla och använda renare brinnande diesel, alternativa bränslen och motorer som släpper ut mindre giftiga kemikalier i miljön.
2

Drive mindre om du äger ett dieselfordon. Detta innebär att ta kollektivtrafiken om tillgängligt, promenader om du kan, med hjälp av en cykel om möjligt och samåkning om allt annat misslyckas. Om möjligt, jobba hemifrån, om ditt jobb erbjuder ett sådant alternativ. Samtidigt kör ärenden med din bil, göra dem alla på en gång. En varm motor släpper ut mindre föroreningar eftersom den inte behöver arbeta så hårt.
3

Förhindra eventuella läckage av dieselbränsle genom korrekt underhåll fordon eller vattenskoter. Avstå från toppning av bränsle så att tanken rinner över vid påfyllnad. När du köper en bil eller båt som använder dieselbränsle, välja att köpa en som överskrider din statens utsläppsnormer.
4

Växla till att använda en elbil eller ett fordon som släpper ut mindre föroreningar. Du kanske inte kör den mest prestigefyllda bil i ditt närområde, men du hjälper avlasta miljön och folkhälsan i stort.
5

Återvinn allt du kan, från kartong, till plast, till papper och gamla datorer. Dieselbränsle är till stor del ansvarig för att driva de fordon som fartyget sådana varor.
6

Skriv din kongressledamot och föreslå lagstiftning för att öka skatten på dieselbränsle. Även ekonomiskt, kan detta visa sig vara impopulär, är det effektivt att ge incitament för företagen att producera mer bränsleeffektiva fordon och investera i utvecklingen av alternativa bränslen. Båda är avgörande för att skydda miljön och ge det en chans att återhämta sig från skadan redan skedd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134882.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.