Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man använder gammal motor olja som bränsle

Spara på diesel kostnader genom att använda din gamla motor olja för att skapa ett billigare bränsle. Genom att blanda motorolja med diesel, kan du skapa en billigare diesel lösning som fungerar lika bra. Diesel är dyrt, och du kommer att spara en massa pengar genom att använda gammal motorolja erhållas gratis. Saker du behöver
10-liters behållare
Paint filter
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Undersök oljan du planerar att använda för alla föroreningar såsom frostskyddsmedel. Om några föroreningar är närvarande, inte använda olja för detta projekt.
2

Anslut en 10-liters behållare till en färg filtersystem så oljan från filtret strömmar in i behållaren. Anslut en stor tratt till filtersystemet.
3

Häll motoroljan i tratten tillräckligt långsamt för att filtrera oljan utan tratten överfyllda.
4

När all olja har filtrerats, kasta filtret, och mäta hur mycket olja är i din behållare. Tillsätt så mycket diesel till behållaren som det finns olja.
5

Sätt locket på behållaren och blanda diesel och olja kraftigt i minst 15 minuter. Om lösningen inte ser helt blandat efter 15 minuter, blanda det i ytterligare 10 minuter. Fortsätt att blanda tills vätskorna kombineras väl. Använd din blandning som om det vore vanlig diesel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134994.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.