Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Bilar och CO2-utsläpp

Enligt WhatCar, är transportsektorn svarar för cirka 25 procent av koldioxidutsläppen, med flygplan och bilar som de två största bovarna. Medan inte ensam ansvarig, är CO2-utsläpp bidrar väsentligt till klimatförändringarna. CO2 Skador

Enligt bil-emissions.com, när bensin och diesel förbränns för att ge en bils motor energi, den huvudsakliga biprodukter produceras är vatten och CO2. Om vi ​​inte bromsa dessa CO2-utsläpp, WhatCar säger, den globala uppvärmningen fortsätter. Därför kommer våra vädersystem bli instabila, potentiellt katastrofal, och andelen av världens landyta som kan stödja människors liv kommer att krympa.
Värsta Polluters

Enligt Yahoos auto avsnitt, fordonen skapa den mest CO2 släpps ut i atmosfären är i allmänhet sport-utility fordon, tunga pick-up lastbilar och skåpbilar. Gas körsträcka varierar från fordon, och hybrid versioner av de flesta bilar är tillgängliga, vilket skapar mindre föroreningar.
Alternatives

Biltillverkarna utvecklar ständigt grönare alternativ För att minska CO2-utsläppen. Enligt Energy Saving Trust, alternativ inkluderar hybridbilar, som delar makten mellan en traditionell förbränningsmotor och en elmotor, en helt elektrisk bil, som körs enbart på el och ger inga utsläpp alls, eller motorer som använder alternativa gaser såsom biodiesel, bioetanol och gasol (LPG), som alla släpper ut mindre CO2 när de förbränns i jämförelse med diesel eller bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134962.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.