Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man köper den billigaste diesel

I USA, det genomsnittliga priset på diesel nästan tredubblades mellan maj 2002 och mars 2008. På grund av dessa ökade kostnader, kommer folk kör fordon med dieselmotorer vill spara vartenda öre de kan. Med rätt kunskap, kommer du att vara på väg att köpa den billigaste diesel ute. Saker du behöver
Computer
Calculator
Visa fler instruktioner
1 uppmärksamhet

Pay till priser bensinstation, även när du inte behöver fylla upp din egen tank. Du bör börja märka vilka bensinstationer regelbundet har det billigaste alternativet.
2

Survey det område du befinner dig i innan du fyller upp din tank. Bensinstationer är ofta koncentrerade i små områden, såsom en truck stop, med sina priser noterade på stora skyltar. Följ de billigaste priserna, och låt inte en dyrare bensinstation rabbla du med marknadsföring jippon.
3

Besök GasBuddy.com att hitta de billigaste diesel priserna redan innan du reser ditt hus. Allt du behöver göra är att ge den plats där du kommer att behöva dieselbränsle och klicka sedan på "Diesel Fuel" fliken. Webbplatsen kommer att ge dig en lista över bensinstationer, börja med den som säljer den billigaste diesel.
4

Ladda Gas Priser Widget från www.automotive.com, listad som en resurs under . Detta ger dig möjlighet att se i realtid gaspriserna kontinuerligt uppdaterade på skrivbordet.
5

Räkna ut hur mycket det kostar att köra en mil genom att dividera kostnaden för gas till fordonets drivmedel förväntningar. Till exempel, om din bil blir 20 miles för varje gallon diesel, och att bränslet kostar 2 dollar per gallon, du är en betalande 10 cent per kilometer. Använd denna beräkning för att avgöra om det är värt det att resa extra avståndet för billigare diesel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134839.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.