Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur konverterar jag Diesel Bio Diesel?

Biodiesel hänvisar till ett förnybart bränsle kommer från naturliga oljor, såsom sojaolja, avsedda till bränsle dieselmotorer. Biodiesel har förfinats och uppfyller normer som fastställts av American Society of Testing Materials. Biodiesel kan blandas med petroleum diesel vid varje förhållande. Blandningar av bio-diesel och petroleum diesel betecknas med ett B följt av ett tal som representerar volymen andelen biodiesel i blandningen. Till exempel skulle en blandning av 80 procent petroleum diesel och 20 procent biodiesel vara B20. Motståndare till material som rå vegetabilisk olja som kan användas för att driva modifierade dieselbilar, biodiesel blandas upp till B20 är i allmänhet säkra att använda i någon standard diesel engine.Petroleum diesel inte kan omvandlas till biodiesel, men det kan omvandlas till ett blanda genom att blanda de båda typerna av bränsle. Saker du behöver
oljebaserad diesel
B100 biodiesel
Safe uppsamlingstank
Visa fler instruktioner
Skapa en Diesel Blend
1

Inköp en bränslelagringstank som är säkert för att lagra lättantändligt bränsle och som uppfyller dina lokala miljö-och säkerhetsföreskrifter. Kontrollera så att tanken kommer med en mätare så att du kan övervaka volymen av innehållet i tanken.
2

Bestäm förhållandet biodiesel /diesel blandning som du vill. Kom ihåg att de flesta tillverkarens specifikationer rekommenderar att du använder högst B20, eller 20 procent biodiesel med 80 procent petroleum diesel i omodifierade motorer.
3

Köp petroleum diesel och fylla din tank med önskad procentsats av bränslet. Övervaka din mätare för att se till att du hamnar med rätt mängd petroleumbaserad diesel, för att uppnå den önskade procentuella förhållandet med biodiesel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134883.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.