Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Historia av Diesel Mercedes Benz

Uppfinnare av Rudolph Diesel, spelade dieselmotorn en viktig roll i utvecklingen av bilen. År 1897 skapade Diesel sin första motor. Hans grundidé var att uppfinna en motor som lyckats bättre verkningsgrad än dagens ångmaskiner på sin tid, som sedan sprang på 12 procents verkningsgrad. Diesels motor komprimeras och värms luften. Utformningen injicerade därefter bränsle in i kolvkammaren med den uppvärmda luften. Den uppvärmda luften antänds bränslet, orsakar förbränning och tvingar kolven ner .. Historia av dieselmotorn

Mercedes-Benz har en anrik historia som började i slutet av 19th century. Företaget är en av de mest innovativa och industriella fordonstillverkare - direkt påverkar utvecklingen av bilen. Ett bra exempel på detta är hur Mercedes-Benz tog begreppet dieselmotorn och uppfann dieseldriven bil. Under hela mitten och slutet av 20-talet, producerade bolaget en rad dieseldrivna fordon. Köpa och sälja The 260D

Många ingenjörer tänkte högt om Diesels motor design. När Mercedes-Benz tog sin idé och byggde 260D 1936, bytte bolaget bilen. De 260D återuppfunnit bilen eftersom det var den första serietillverkade dieseldrivna personbil. Mercedes-Benz 260D presenterade en Bosch bränslepump som tillåtna varvtal upp till 3000 rpm och producerade 45 hästkrafter. Den 260D höga bränsleeffektivitet var särskilt populär bland taxichaufförer. Vissa versioner av 260D var på väg förbi den andra halvan av 20-talet.
Den 200D och 240D

200D, och andra liknande modeller , var favoriter i 1960-talet. En av de främsta orsakerna till dessa dieseldrivna sedans att sälja nästan 400.000 enheter under det årtionde berodde på Mercedes-Benz para fordonet med en automatisk växellåda. Bolagets införandet av 240D 1974 omdefinieras förarnas idéer av hög prestanda i dieselmotorer. Den 240D var den första femcylindriga dieselmotor och, i vissa modeller, kan skryta med en uteffekt över 200 hästkrafter.
Produktionssiffror

1970, Mercedes -Benz fann dieselmotorn särskilt viktigt att dess amerikanska försäljningssiffror. I själva verket var cirka 70 procent av Mercedes-Benz Försäljningen i USA under 1970-talet dieseldrivna fordon. Genom 1981, sålde fyra av fem Mercedes-Benz i Amerika var dieslar. Dock var detta toppen av Mercedes-Benz diesel i USA. Försäljningen avtog på 1980-talet. Av det 21-talet, var endast cirka 5 procent av Mercedes-Benzes säljs i USA dieslar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135033.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.