Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man tar bort diesel lukt?

Diesel, tillsammans med bensin, är bland de mest populära flytande bränslen som finns på bensinstationen. Dieselbränsle är utformad för att användas för dieselmotorer. Tyvärr har diesel en mycket stark lukt, att bli av med som kan presentera en liten utmaning. Lukten av diesel fastnar väl till tyger och hud, samt en enkel tvätt kommer inte ta bort den. Fortfarande, inte kasta kläder som luktar diesel till papperskorgen. Det är möjligt att bli av med lukten genom att följa stegen nedan. Saker du behöver
Soap
Citronsaft
Kraftig tvättmedel
vanligt tvättmedel
Listerine
OdorGone
Bakpulver
Handhållna kvast
Dust pan
Äppelcidervinäger
Sprayflaska
Visa fler instruktioner
bort Diesel Lukt från händer och kläder
1

Tvätta händerna noggrant med tvål under varmt vatten . Om lukten inte försvinner, tillämpa citronsaft på dina händer. Vänta en minut och tvätta händerna noggrant igen.
2

Applicera en tung tvättmedel till diesel fläckar på kläderna. Gnid rengöringsmedel i fläckarna. Tillsätt hett vatten för att lösa upp tvättmedlet.
3

Tvätta kläder som har diesel lukt separat från andra kläder. Kontrollera taggen tyget vård och ställ in vattentemperaturen därefter. Använd Listerine istället för vanligt tvättmedel.
4

Spray OdorGone på tyget medan den fortfarande är våt. Låt det torka ett dygn. Men använd inte torktumlaren, eftersom det kan fortfarande finnas vissa diesel kvar och du rekommenderas inte att utsätta den för värme.
5

Tvätta kläderna återigen med ett vanligt tvättmedel.

bort Diesel Lukt från din bil
6

Ventilera ditt fordon. Öppna fönstren och vänta i flera timmar tills lukten kommer ut.
7

Fördela bakpulver hela utrymmet i fordonet om diesel lukten lukten inte försvinner helt. Vänta en dag tills det absorberar så många molekyler av diesel som möjligt.
8

sopa bort bakpulver med AA handhållna kvast och en sopskyffel
9

Spray äppelcidervinäger genom en sprayflaska i bilen och lämna fönstren öppna till ättika avdunstar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134993.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.