Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur bli av diesel Lukt

Dieselbränsle har en stark lukt som kan vara knepigt att ta bort. Oavsett om dina händer, kläder eller insidan av bilen, dröjer diesel lukt ofta. Om diesel lukten är stark, kan det ge huvudvärk och illamående. Även om det inte finns några synliga tecken på dieselbränsle, kan lukten fortfarande finnas. Ta bort lukt dieselbränsle kräver använder rätt produkter och tekniker för specifika ytor. Saker du behöver
Avfettning diskmedel
Vatten
Nail pensel
Lemon
Bakpulver
vit vinäger
Bowl
Stor hink tvättmedel
Tvätt
24 oz. cola
Handhållna kvast
Dust Pan
Dammsugare (tillval) katalog tom sprayflaska
äppelcidervinäger
Visa fler instruktioner
bort Lukt Diesel Fuel från Händer
1

Tvätta händerna noggrant med en avfettande diskmedel. Kör händerna under varmt vatten som du gnuggar dem tillsammans, bildar lödder med diskmedel. Använd en trasa för att ytterligare skrubba händerna samtidigt köra dem under vattnet med diskmedel. Skrubba naglarna med en nagelborste.
2

Skiva en citron på mitten om lukten kvarstår. Skrubba den skurna sidan av citron över händerna. Arbetet saften av citron i huden och under naglarna. Tvätta händerna med tvål och vatten.
3

Skapa en pasta av bakpulver och vinäger för en alternativ metod för att ta bort diesel lukt från händerna. Kombinera 3 delar bakpulver till 1 del vit vinäger i en skål. Gnid in blandningen över hela händerna, skura kraftigt för att arbeta in i huden. Skrubba blandningen under naglarna med en nagelborste. Tvätta händerna med tvål och vatten.
Bort Lukt Diesel Fuel från kläder
4

Fyll en stor hink med lika delar vinäger och kallt vatten. Tillsätt 1 kopp bakpulver till blandningen.
5

Placera kläderna i hinken. Låt kläderna i blöt i lösningen över natten.
6

tvätta kläderna som vanligt. Tillsätt 1 kopp ättika till tvättmaskinen tillsammans med din vanliga tvättmedel.
7

Blötlägg kläderna i en cola blandningen för en alternativ metod för att ta bort diesel lukt. Fyll en hink med 2 liter kallt vatten. Lägg 24 oz. cola och en låda med bakpulver i vattnet. Låt kläder blöt i 24 timmar. Avlägsna kläder och hänga utanför för att torka. Tvätta kläder som vanligt. Addera bort Lukt Diesel Fuel från Car
8

Låt bilen luften ut. Rulla ner fönstren och lämna bilen dörrar öppna i flera timmar för att eliminera så mycket av lukten som möjligt.
9

Strö de drabbade områdena i bilen med bakpulver. Låt det att ställa på plats över natten.
10

Brush bakpulver ut nästa dag med en handhållen kvast och sopskyffel. Avlägsna återstående bakpulver med en dammsugare, om det behövs.
11

Fyll en tom sprayflaska med äppelcidervinäger om lukten kvarstår. Spraya de drabbade områdena i bilen med ättika. Om möjligt, lämna windows under natten för att låta bilen för att vädra ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134850.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.