Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur överföra bränsle från en Diesel Bränsletank

pumpat diesel från en tank till en överföring till en annan är inte annorlunda än att suga någon annan vätska. Nyckeln är att använda en metod där du inte kommer att få en munfull av bränsle i processen. Det finns bränslepumpar produkter som finns att göra jobbet snabbt, men du kan också suga diesel själv med några enkla verktyg. Saker du behöver
Clear slang, 3/8-tums diameter, 6 meter lång
Chair
Visa fler instruktioner
1

Push ena änden av den klara slangen i dieseltanken som du vill tömma. Se till att slangänden är under ytan av dieselbränslet genom att blåsa i den andra änden av slangen. Lyssna efter ett bubblande ljud.
2

Gör en ögla med slangen så som går ner till marken, långt under nivån för bränslet i tanken, sedan tillbaka upp väl över nivån för bränsle i tanken. Du kan behöva en stol att stå på för att få slangen ovanför bränslet. Addera 3

Sug på den fria änden av slangen. Titta att se diesel fyllning kommit upp genom slangen, sedan ner till marken, sedan gå upp igen. Bränslet kommer bara att stiga upp till nivån av bränslet i tanken, så det kommer inte komma ut den fria änden eller i munnen.
4

Stick den fria änden av slangen i överföringen tank, sänka överföringstanken till marken. Bränslet kommer sedan att strömma från den ursprungliga tanken i överföringen tanken.
5

Höj den fria änden högt igen när överföringen är klar för att låta eventuell kvarvarande bränslet rinner tillbaka till den ursprungliga tanken.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135015.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.