Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man startar en diesel när det tar slut på bränsle

Om en dieseldriven lastbil får slut på bränsle, kommer det startar inte efter att du har fått lite diesel och lägga den i tanken. En diesel kommer inte dra bränsle från tanken till motorn om bränsleledningen är full av luft. Du måste först prima motorn med bränsle innan en lyckad omstart. Saker du behöver
fordonsägare Manuell
stor skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Titta i bruksanvisningen för platsen av bränslet primer pump och blöder skruv. Pumpen och skruven kommer att ligga någonstans i närheten av bränslefiltret på motorn. Primern Pumpen kommer att vara en stor tryckknapp, gummi glödlampa eller liten spak.
2

Lossa luftningsskruven några varv. Den lösa luftningsskruven tillåter luften att lämna bränsleledningen som bränsle dras från bränsletanken till bränslefiltret.
3

Pump primer pumpen tills dieselbränsle kommer ut ur lösa luftskruven. Den primer pump är mycket liten och din bränsle linje kan ha en hel del luft, så var redo att pumpa för fem till tio minuter innan du ser bränsle kommer ut ur luftningsskruven.
4

Dra ner luftningsskruven med skruvmejseln.
5

försök starta motorn normalt. Du kan behöva starta motorn i 10 till 15 sekunder innan den startar och går. Om motorn inte startar inom 15 sekunder, upprepa påfyllningen för att få mer bränsle i bränslefiltret och pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134876.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.