Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man kan förbättra bränsle körsträcka på en '05 Chevy Diesel

Den Duramax dieselmotor i 2005 Chevy pickup har större vridmoment och hästkrafter än en gasdriven motor av samma storlek, men det är också mer bränsleeffektiva. I själva verket, hävdar Cars Direct som dieslar är cirka 33 procent mer bränsleeffektiva än bensinmotorer (ref. 1). Trots detta, kan du förbättra fortfarande Chevy effektivitet utan att offra kraft eller prestanda. Instruktioner
1

Uppgradera standard luftfilter och kall luft intag på din Chevrolet diesel med en prestanda filter och kallt luftintaget. Detta kommer att förbättra förbränningen, prestanda och bränsleekonomi. Köp bara ett filter och intag som passar en 2005 Duramax motor.
2

Installera en effektmodul avsedd för 2005 Chevy Duramax. Återigen är det viktigt att köpa rätt kraftmodulen. Installationen är oftast så enkelt som att koppla modulen till ett uttag i motorrummet. Modulen kommer att programmera datorn som styr motorn, pyssla det så att det maximerar bränsleekonomin utan att förlora makten.
3

Avlägsna Chevy system lager avgaser och installera ett system prestanda avgassystem. Performance avgassystem kan kosta hundratals dollar, men de ökar bränsle körsträcka genom att minska motorns arbetsbelastning. Smala avgasrören begränsar avgaser, och återflödet minskar makten. Prestanda rören är bredare och främja maximal utflöde, uppmuntra ökad effektivitet.
4

Byt till syntetiska oljor i din Chevy dieselmotor, överföra ärendet och differential. Syntetisk olja är överlägsen vanliga olja eftersom den minskar friktionen, motstår högre temperaturer och är mindre benägna att bilda slam. Den varar också längre. Alla dessa egenskaper stöder ökad effektivitet inom lastbilens motor och transmissionssystem.
5

köra den tunga Chevy pickup vid hastigheter högre än 60 km /h kommer att minska sin bränsle körsträcka avsevärt. Också, Shut stop-and-go-körning, särskilt att förknippas med aggressiv körning, kan minska bränsleförbrukningen med upp till 5 procent, enligt Federal Trade Commission (ref. 2).
6

off Chevy s Duramax motor när trucken är stilla i mer än en minut. Överdriven tomgång brännskador dyr diesel som inte används för att driva bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134989.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.