Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man sållar använd motorolja & Make Diesel Fuel

Dieselmotorer körs på en speciell bränsle som är egentligen en blandning av bensin och olja. Använd motorolja kan filtreras och blandas med befintliga diesel som ett tillsatsmedel som kommer att fördubblas utbytet av bränslet. Använda gammal motorolja och blanda det för dieselbränsle har en hel del fördelar i att spara tid och pengar, samt att hjälpa miljön. Istället för att söka efter ett sätt att återvinna eller kassera av använd motorolja, kan du återanvända den i bränsletanken i samma fordon det kom ut av (så länge som fordonet är dieseldrivna). Saker du behöver
använd motorolja
stor tratt
15 gallon HDPE behållare (s) katalog Ny lack filtreringssystem
PVC kopplingar
Visa fler instruktioner

1

Undersök oljan som ni ska använda för detta projekt. Se till att den inte har några vätskeföroreningar du kan se eller lukta. Vissa föroreningar vanliga i olja från motorskador inkluderar vatten och frostskyddsmedel. Om oljan har endera av dessa komponenter i det, inte användas för det här projektet.
2

Anslut 15 liters behållare till färgen filtersystemet så att utgången av filtret går in i behållaren . Anslut filtret systemet till stor tratt förvärvats för detta projekt. Addera 3

Häll sakta använd motorolja ur sin behållare i tratten systemet. Var noga med att inte överfylla tratten, och ge tid för vätskorna att bearbeta genom tratten och filtret, till 15 liters behållare.
4

När du har filtrerat all olja på detta sätt för denna behållare, kassera det använda filtret. Koppla bort filtret systemet från 15 liters behållare och mäta mängden olja med hjälp av markörer på sidan av behållaren.
5

Tillsätt samma mängd diesel i behållaren som du har olja. Till exempel, om behållaren har nu 5 liter filtrerat använd motorolja, då du kommer att lägga till 5 liter diesel till behållaren.
6

Placera locket tätt på 15 gallon behållare och börja blanda diesel och spillolja blandning. Ett minimum blandningstid på 15 minuter krävs. Om lösningen inte verkar vara fullständigt blandade vid denna tid, då det bör blandas under ytterligare 15 minuter. Upprepa tills lösningen är helt blandat.
7

Lägg denna lösning till din bil som du skulle vanlig diesel. Det är redo att gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134813.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.