Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur konvertera din van till Diesel

Kostnaden för att driva en skåpbil i dessa dagar är extremt dyrt och människor letar alltid efter sätt att få en bättre avkastning för sina pengar. Köra en skåpbil på diesel är ett sätt att förbättra effektiviteten i din van, men det kräver en omfattande översyn program med mekanisk kompetens. Det är möjligt att konvertera en van att köra på diesel, men det är långt ifrån en enkel process. Saker du behöver
Vevaxel
förkammare glödstift
Diesel insprutare
Mekanisk bränslepump
Diesel MFI pump
Kamrem
Visa fler instruktioner

1

Placera en vevaxel i motorn för att öka kompressionsförhållandet. En dieselmotor har en kompression på omkring 21.5:1, vilket är långt högre än den komprimering av en standard liters motor. Vevaxeln är skyldig att ta upp den komprimerade luften högt nog för att göra det möjligt för diesel att gnista.
2

Installera en förkammare glödstift och diesel injektor. Gas och diesel sprutas in i motorn på olika sätt, installera glödstift och specifika diesel injektor kommer replikera effekten av en dieselmotor
3

Installera en mekanisk bränslepump att sänka. bränsletrycket.
4

Bifoga en ny dieselpump till vevaxeln för att säkerställa att bränslet sprutas in vid rätt tidpunkt. Anslut dieselpump till motorn med en kamrem.
5

Förbättra upphävandet av van. Dieselmotorer är tyngre än gasmotorer och kommer att ha en inverkan på resultatet av van.
6

förbättra standarden på packningar och huvudet bärande i motorn. Dieselmotorn kommer att placera en mycket större press på dessa element, som kräver dem att motstå en större mängd påfrestningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135006.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.