Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur till Öka bränsle körsträcka i ett dieselfordon

Öka bränsle körsträcka i dieselfordon kan verka lite utmanande i början, men när man bryter ner det i små, enkla steg, blir jobbet mycket enklare. Det finns en hel del saker du kan göra för att få bättre bränsle körsträcka, och vissa kostar väldigt lite pengar. Kontrollera med bilens tillverkare innan du installerar några delar i bilens motor som kan upphäva servicegaranti. Instruktioner
1

Köp och ha en mekaniker installera speciella chips diesel prestanda i din motor dator. Dessa marker bidrar till att öka kraften och effektiviteten i bilens motor, som hjälper bränsle körsträcka. Dock kan dessa marker inte sättas i äldre bilar utan datorer av uppenbara skäl. Diesel prestandahöjande chip kan köpas på http://www.parleysdieselperformance.com/site/988369/page/694621 och många butiker som säljer prestanda bildelar.
2

Bränsletillsatser speciellt framtagen för dieselmotorer. Dessa kan göra en betydande förbättring i bilens körsträcka för väldigt lite pengar. Olika bränsletillsatser kan köpas online på http://www.fueladditiveonline.com/och de flesta butiker som säljer biltillbehör.
3

Uppdatera ditt avgassystem. En föreställning avgassystem minskar den energi som behövs för att driva ut avgaserna från din bil, förbättra din gas körsträcka. Prestanda Avgasdelar kan hittas på http://www.dieselperformanceexhaust.com/.
4

Byt luftfiltret i bilen ofta. De flesta mekaniker och tillverkare rekommenderar byte av luftfiltret var 15.000 miles för stadens förare och oftare i landet eller för förare som ofta reser över grusvägar. Köp högpresterande luftfilter om du kör en hel del. Att köpa ett bättre luftfilter med ett längre liv kan hjälpa dig att få bättre körsträcka under en längre tidsperiod. Även om detta är sant för alla fordon, är det särskilt viktigt i dieselfordon, eftersom de använder oraffinerat bränsle. Högkvalitativa diesel luftfilter kan hittas på
5

köpa ett premium bränsleinsprutningspump. Om din insprutningspump inte fungerar väl, kommer ditt bränsle brinner inte så jämnt och effektivt som det borde.
6

Installera specialdesignade plattor på baksidan av en släpvagn för att förhindra drag. Dessa skyltar kan hjälpa till att spara mellan tre och fem procent på bränslekostnaderna. Dessa kan hittas genom Airman Inc. på http://www.dieselboss.com/wedge.htm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134815.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.