Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur du ansluter en vätgas generator till en bil

Introduktion vätgas, som alstras av en vätgas generator som kallas en elektrolysör, till intaget av bilens motor kommer att öka bränsle körsträcka och lägre utsläpp. Denna modifiering är inte utan sina risker, dock. Vätgas är extremt brännbart i ett begränsat område, och försiktighetsåtgärder skall vidtas för att förhindra detonation av elektrolysören. Lyckligtvis avleder väte också snabbt i luften, vilket gör den till en av de säkrare alternativa bränslen. Saker du behöver
Vätegeneratorer
Bubbler
1/4-tums vakuum slang
1/4-tums vakuum nippel
Borrspetsar
Drill
Show Fler Instruktioner
1

Position och montera elektrolysören och bubblare i motorrummet på bilen. I dagens fordon, är utrymmet svårt att komma med, men många gånger finns det gott om utrymme för bubblare och elektrolysatorn att sitta bakom passageraren eller förarsidan strålkastare. Det är viktigt att placera enheten så nära luftfiltret bostäder som möjligt för att maximera användbara väte tillförs motorn.
2

Borra ett 1/4-tums hål i luften filterhuset och montera en 1/4-tums vakuum passar i hålet. Fäst linjeutgång vakuum från bubblare till vakuum montering på filterhuset.
3

Fäst jordledningen från elektrolysatorn till den negativa batteripolen. Kontrollera att du har fast en switch i jordledningen att stänga elektrolysören i en nödsituation, och tråd strömkabeln till en säkring som är på endast när tändningsnyckeln är i läge "RUN". Aldrig koppla strömkabeln på enheten till batteriet direkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134327.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.