Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Sol-och vindkraft förnybar energi i Illinois

Enligt Department of Energy, har delstaten Illinois sex kärnkraftverk - det största nätverket av kärntekniska anläggningar i USA. Staten har också en av de bästa vind industrier inom nationen och ett solsystem infrastruktur. Dessa förnybara kraftkällor är alternativa energiformer som ger industrin, företag och invånare med el. Vind Incitament

amerikanska rådet för förnybar energi (ACORE) uppger att Illinois har över 100 företag vindkraft och att 13 av dem är amerikanska eller globala huvudkontor för stora vindkraft producerar företagen. Illinois kräver vissa av dessa investerare ägda allmännyttiga (reverser), för att producera 70% av sin årliga elektriska krav från vindkraft. Skattelättnader i form av statliga och lokala försäljning skattebefrielse är tillgängliga för byggmaterial som används för att skapa vindkraftverk.
Wind Fakta

Illinois inledde sitt program vindkraft 2003 och så småningom kunna leverera över 500.000 hushåll med el. Denna el gavs till företag och invånare som en ren och utsläppsfri form av energi. Vindkraft produktionen inom staten Illinois hjälper ekonomin genom att producera tusentals nya arbetstillfällen och generera skatteintäkter. Medlemmar av jordbruksbefolkningen nytta av denna förnybara energikälla när de betalas för användningen av sin mark. Illinois ekonomi även vinster från försäljning av el till andra stater.
Solar Project

Under 2010 House Bill 6206 undertecknades i lag av Illinois guvernör Patrick Quinn. Denna räkning upprättar statliga sol mål att hjälpa Illinois förbättra sin sol förnybar portfölj standard på sex procent 2015. När guvernör Quinn hade undertecknat House Bill 6206 han inte bara tillstånd till ökningen av solenergi produktion men han också ett ekonomiskt uppsving till staten. Den 62 megawatt Rockford Solar Project har utvecklats från detta lagförslag, och det förväntas att driva 10.000 hushåll plus minska koldioxidutsläppen med en hastighet av 113.000 ton per år. Projektet bidrar också elleverantörer inom staten att uppfylla sina statligt uppdrag 0,5 procent solar målet till 2012.
Solar Incentives

Illinois ger incitament till industrin, företag och villaägare som väljer att använda solenergi för sin elproduktion. Dessa incitament inkluderar en minskad installationskostnad för solenergi inom en struktur och skattelättnader från IRS för användning av solenergi inom en byggnad eller hem. Statliga bidrag är också tillgängliga för företag som kvalificerar sig inom staten Illinois och federala skatteavdrag är också tillgängliga för kvalificerade företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134702.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.