Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Produkter som drivs med naturgas

Naturgas finns i överflöd i stora delar av världen, en energikälla rikligt i USA. Förespråkarna har drivit på för användningen av naturgas för två anledningar: vi styra lager och det är en av de renaste fossila bränslen available.Surprisingly, en hel del produkter som körs på eller använda naturgas. Stadsbussar

Komprimerad naturgas eller CNG, används av många offentliga bussar i trafik i amerikanska städer. Äldre dieselbussar ersätts av CNG-drivna bussar eller kompletteras med ren förbränning dieslar och den nyaste tekniken -. Hybridbussar
Tunga lastbilar

Powered by förorenande dieselmotorer under många år, är lastbilar som körs på CNG långsamt introduceras på marknaden. Daimler AG har infört en CNG alternativ i sin populära Freightliner raden av stora lastbilar.
Passagerarfordon

Honda Civic GX, introducerades i 2004 års modell , är den enda serietillverkade bil på marknaden som körs på CNG. Det bär också skillnaden som producerar de minsta utsläppen av någon bil på planeten. Eftermarknad konverteringssatser tillåta människor att konvertera sina bilar att köra på komprimerad naturgas. Infrastrukturen är fortfarande begränsad, men många ägare installerar hem-baserade bensinstationer att tjäna sina personliga behov.
Homes

Ditt hem redan kan använda naturgas, tack vare kläd-och varmvattenberedare som drivs av detta bränsle. Men de är inte de enda produkter som använder naturgas, eftersom många av ugnar, spisar, grillar gas, värmare uteplats och utomhusbelysning också drivs med naturgas. <
Huvudbeståndsdel
br>

Naturgas är en viktig ingrediens i olika produkter, bland annat färg, färgämnen, plaster, frostskyddsvätska, fotografi film, gödningsmedel, medicin och sprängämnen.
vätska eller gas

Naturgas kan lagras i vätskeform när det kyls till temperaturer av minus-260 grader Fahrenheit. När bytte till en vätska, upptar det bara 1/600th av det utrymme den behöver i sin gasform. Detta gör att transportera flytande gas på lastbil eller tankfartyg lättare, konvertera tillbaka till gasform när de levereras till kunderna eller placeras i rörledningar.
Ser fram emot

Eftersom naturgas är allmänt tillgänglig i USA och är en ren-brinnande bränsle, inklusive det i en övergripande nationell energistrategi skulle minska beroendet av utländska energikällor. Miljarder dollar spenderas för att transportera gas och olja från utlandet kan användas i vår egen bakgård, ger arbetstillfällen och en renare miljö hemma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134109.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.