Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vilka är fördelarna med Solar Cars?

Solar bilar inte har blivit mainstream konsument produkt som många hoppats på. Dessa bilar tenderar att vara små och ofta saknar makten avdelning. De kör relativt långsamt jämfört med andra fordon alternativ och de är helt enkelt inte tillgänglig i stor skala kommersiellt. Men ändå, det finns en hel del skäl till varför ha en sol bil skulle vara en stor fördel. Solenergi har flera fördelar när det används som ett alternativt drivmedel för bilar. Inga skadliga utsläpp

En av de viktigaste fördelarna med solenergi är den totala avsaknaden av utsläppen från systemet. En bil som körs på solenergi efterlämnar inga brända utsläpp av fossila bränslen och inte förorenar miljön. Bensinmotorer är till stor del ansvarig för luftkvaliteten problem och läckande olja, bränsle och andra vätskor från en traditionell förbränningsmotor systemet förorenar grundvattnet och andra delar av miljön.
Gratis Fuel

Solen finns alltid där --- åtminstone det kommer att vara så länge människor leva på jorden. Denna energikälla ger fritt drivmedel för sol bilar så länge solen är uppe. Att ha en bil som körs enbart på solenergi betyder inget mer behov av att stanna vid bensinstationer om du bara behöver göra ett depåstopp för toaletten eller för ett mellanmål.
P Det är problemet med nattrafik, dock . Vissa sol bilföretag utforma sina batterier för att lagra extra energi från dagsljus för att hjälpa driva bilen på natten. Perfecting denna typ av design skulle eliminera mycket av anledningen till att solenergi bilar är oförmögna att bryta sig in i mainstream marknaden.
Arbetar tyst
p Om du bor på en trafikerad gata du vet hur mycket buller kommer från ljudet av motorer ultramodern genom hela dagen och natten. Nu föreställa sig en värld där alla körde en soldriven bil. Bruset eller motorerna skulle ersättas av virtuella tystnad. En tråkig hum handlar om det enda bullret en sol bilmärken. Den rullande däck på trottoaren skulle faktiskt vara den mest hörbara ljudet --- om inte föraren sjunga tillsammans på en radio eller något.
Låg Underhåll

Solar energisystem, oavsett tillämpning, tenderar att vara underhållsfri, enligt de fakta om solenergi hemsida. När systemet väl är på plats finns det inget behov av kostsamma underhållsprocedurer. Det finns inga oljebyten och inga rörliga delar som kan slitas ut eller gå sönder. En ny solcellsdriven bil kan pågå i årtionden utan att behöva göra något för det. Batteribyte skulle sannolikt vara den största oro.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133963.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.