Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur konvertera bilar att köra på Electric

En Chevy S-10 eller Ford Ranger pickup är två av de bästa fordon för att konvertera från bensin till el. Även alla små, fyrcylindriga manuell växellåda fordon kommer att fungera, små pickup lastbilar har mer utrymme för batterier och därmed kan drivas längre än andra fordon. En elbil får sin bästa prestanda i staden på ungefärliga hastigheter på 40 miles per timme. När fordonet omvandlas, det finns praktiskt taget inget underhåll krävs förutom batteribyte vartannat till fem år. Omvandlingen Projektet bör endast försökt av erfarna hem mekaniker. Före start, läs din Electric Vehicle (EV) Ombyggnadssats anvisningar noggrant. Saker du behöver
Socket Set set
skiftnycklar
Kabelsax
Avbitartång
Trådskalare
Wire crimper
Engine hissa
Welder kvarn
Bänk
14 "avskurna såg
4 ½" vinkelslip
drillborrpressen
Electric handborr med lite set
Punches
Stämjärn
filer
Hammer
Set av ändarna för # 16 till # 12 tråd
5/16 "bultar, muttrar och brickor Kundservice manual för omställning fordonet
EV ombyggnadssats
Visa fler instruktioner

1

Skjut den nya elmotorn på transmissionen, och se till att motorn är i jämnhöjd med överföring bell bostäder. Dra åt de fyra skruvarna tills motorn är säker. Elmotorn väger 80 pounds, så använd en motorlyft om det behövs för att få motorn i fordonet.
2

bygga eller installera batterirack. Om konvertera en bil, antingen placera batteriet rack under baksätet eller svetsa den på ramen. Om omvandla en S-10 pickup, svetsa batterirack till flaket. Du kanske vill ta bort sängen av lastbilen och konstruera en ny säng med aluminium inramning för att minska mängden vikt.
3

Kör den viktigaste kabeln från motorn till placeringen av batterierna. I en bil konvertering, innebär detta att köra kabeln från under huven till baksätet. I en lastbil konvertering innebär det att köra kabeln från under huven till flaket.
4

Montera gasreglaget rutan i motorrummet. Montera regulatorn, kontaktor, säkring och shunt i motorrummet. Försök att montera denna hårdvara så nära varandra som möjligt.

5

Fäst AMP mätare och volt mätare i bilen nära bränslemätaren. Fäst alla kablar som behövs för batteriet, controller, motor, shunt, kontaktor och säkring. Anslut alla batterier. Regulatorn ljus blinkar rött om det finns ett problem med ledningarna. Lampan blinkar grönt, då förblir fast grönt om alla anslutningar är korrekta.
6

testa installationen med bilen i friläge och handbromsen tillämpas. Stå bort från fronten av fordonet eller vara inne i fordonet under detta test. provköra bilen och sedan koppla in den för att ladda. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134611.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.