Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Icke-Miljö Fördelar av naturgas

Naturgas är en färglös, luktfri, oformlig och brännbar gas som, på grund av sitt överflöd i USA, har blivit allmänt används i ett flertal branscher och platser, inklusive transporter, uppvärmning, och kommersiella. Även om den främst består av metan, kan det också vara sammansatt av etan, propån och butan. Förutom de miljömässiga fördelarna, det finns andra goda skäl att använda naturgas jämfört med andra fossila bränslen. Fördelar för villaägare

Naturgas ger husägare med ett antal fördelar. Inte bara kan du använda den för att värma ditt hem, kan du även använda den för en mängd andra funktioner, inklusive matlagning, kläder-torkning och uppvärmning av vatten. Det finns också ett antal utomhusaktiviteter, inklusive uppvärmning pooler och badtunnor. Dessutom är det också mycket billigare än andra typer av hem eldningsolja, vilket gör det till ett bra ekonomiskt val för dem som vill spara pengar på sina uppvärmningskostnader. Dessutom, apparater som använder naturgas är effektiva, använder mindre energi än sina elektriska motsvarigheter.
Fördelar för företag
p Det finns också många fördelar för företagen. På grund av det faktum att majoriteten av gasledningar och distributionssystem är underjordiska, de är i stort sett immun mot väderrelaterade störningar. Således är många företag (som McDonalds) experimenterar just nu med gas-baserad energi. Genom att byta till gas, kan företag spara pengar som annars skulle gå förlorade till följd av väderrelaterade strömavbrott.
Inhemska förmåner
p Det finns många inhemska fördelar för övergång till naturgas. Naturgas driver en stor del av den ekonomiska aktiviteten och används idag av ett stort antal industrier och företag för ändamål så olika som uppvärmning och kylning samt att öka deras effektivitet (och därmed deras lönsamhet). Lika viktigt är att den naturliga gasindustrin också arbetstillfällen för nästan 150.000 personer (ungefär lika mycket som andra branscher fossila bränslen). Dessutom, gas verktyg ger ofta ett välbehövligt uppsving för lokala ekonomier genom att köpa varor. Varje $ 1 miljon gas intäkterna ökar den nationella ekonomiska resultat med $ 2.660.000.
Ekonomiska fördelar

Naturgas ger också USA med en större mängd energi säkerhet och självständighet. Eftersom USA får mycket av sin naturgas antingen från sin egen försörjning (via en omfattande infrastruktur för naturgas) eller från politiskt stabila länder, med det kommer att minska vårt beroende av länder som inte är politiskt stabilt. Dessutom kan naturgas expandera vår utrikeshandel erbjudanden, eftersom amerikanska företag för närvarande tillhandahåller både expertis och annan utrustning till länder som för närvarande håller på att utveckla sina egna infrastrukturer. Dessutom ökar efterfrågan på gas-relaterade produkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134728.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.