Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Ethanolväxter

Etanol är ett bränsle som framställs med hjälp av flera olika grönsaker i en process som separerar de material som kan omvandlas till bränsle och de som kan kastas åt sidan. Denna process har utövats i tusentals år och användes först som bränsle för bilar i stor skala när Henry Ford införde Model T. Grains
p Det finns flera olika typer av växter, inklusive korn som vete, som kan användas för att producera etanol. Amerikanska etanolproducenters ser också andra källor för att framställa bränslet. Även om inte används så ofta som majs och andra grönsaker, säd, såsom vete, börjar att fylla tomrummet.
Grönsaker

Majs är väl känd som mest populära grönsak som används för etanolproduktion, men det verkar ett avtagande i själva intresse av att använda just grönsak på lång sikt. Studier från organisationer som Scientific American visar att andra växter gör en bättre källa. I linje med detta har andra grönsaker, som potatis, undersökts och används för att producera etanol. Addera ditt Socker-Based Växter & Grönsaker

Sugar Etanol annat bränsle biprodukt som kan göras genom att sätta antingen sockerrör eller betor genom jäsning och konvertering process liknande den process som används på andra växter. Sockerrör används i större utsträckning i etanol produktion i länder som Brasilien, eftersom nästan hela växten kan användas i produktionen. Rödbetor är en annan växt som har hög sockerhalt och kan användas för att producera etanol bränsle.
Gräs och Vines

switchgrass och vinstockar kudzu har nyligen visat sig vara effektiva anläggningar för att producera etanol från. Växter som switchgrass och kudzu håller tittat på som en möjlig etanol ersättning för majs eftersom de är lättare att odla och kräver mindre underhåll för att dem att blomstra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134693.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.