Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Lägga till vätgas för att förbättra bränsle körsträcka på bilar

Vätgas är en av de mest kraftfulla och riklig bränslekällor i universum. Det upprätthåller kärnfusion i vår sol, flyter det mellan stjärnor och det gör upp exakt två tredjedelar av ett ämne som täcker mer än hälften av vår planet. Använda hög strömstyrka ström att bryta vattenmolekyl i sina beståndsdelar väte-och syreatomer, vilka i kombination bildar "HHO" eller knallgas, är inte ett nytt förfarande, men att göra detta för att skapa bränsle förblir ett hett debatterat ämne. Det enda sättet att ta reda på om det kommer att fungera för din bil är att installera en HHO generator och testa det själv. Saker du behöver
HHO generator kit
Full uppsättning metriska och standard hylsor och skiftnycklar
Full uppsättning skruvmejslar
avbitare
Bågfil
Drill och full uppsättning av bitar

Visa fler instruktioner
1

Hitta en fästpunkt för HHO generator långt bort från motorn värmekällor, men så nära batteriet som det är praktiskt möjligt. Montera cellen med hjälp av den medföljande hårdvaran och fästen så att den utgående linjen bröstvårtan är vänd uppåt. Detta kan kräva borrning och gängning i bilens stänkskärm-bra eller brandvägg, så se till att det finns inget under ytan innan du borrar.
2

Anslut HHO generator negativa batteripolen till den negativa terminalen på bilens batteri. Anslutningsmetoder variera beroende på terminalen typ och läge, men vanliga post-typ terminaler är lättast att ansluta. Helt enkelt pressa en ögla kontakt på änden av den medföljande negativa tråd, förutsatt att tråden inte kommer med en redan installerad och installera ögla kontakten slut genom en av de två bultarna på terminalens linlås.
Sida 3

Upprepa proceduren med den röda positiva tråd, men den här gången bara köra en två meter lång ledning från batteriets pluspol. Pressa en kvinnlig snabbkoppling på änden av ledningen. Använd en hopkopplingshylsa att utnyttja generatorns uteffekt linje och kör ytterligare tre-fot långa bly. Crimp annan hona snabbkoppling på dess ände.
4

Kör ytterligare två fot lång skarvas bly från HHO cellens negativa batterikabeln, och installera en snabbkoppling på slutet. Installera en kvinnlig snabbkoppling på den röda kabeln som kommer från HHO cellen pluspol, om man inte redan är installerat.
5

Tie alla trådarna tillsammans med den medföljande relä. Anslut jordledningen i det angivna inlägget på reläet och kontakten generatorn bly i stolpen mittemot det. Anslut batterikabeln till reläet inlägget medurs från den negativa batteripolen och anslut HHO cellens pluskabeln till det motsatta stolpen. Med detta arrangemang kommer HHO cellen vara aktiv när som helst när motorn är igång.
6

Anslut HHO cellens utgångsport för att en ett obemannat yttre vakuumkälla, ett som kranar in från utsidan av gasspjället blad, på bilens spjällhuset med den medföljande vakuum linje. Montera ett T-rör för att knacka in i ett vakuum linje om alla portar är upptagna. Dra åt de medföljande slangklämmorna på vardera änden av vakuum linjen för att säkra anslutningen.
7

Fyll HHO cellens vattenbehållaren upp till ungefär en tum från toppen med en blandning av renat vatten och bakpulver . För att förenkla påfyllning, köpa en gallon kanna renat vatten och lägg till det ungefär en halv tesked bakpulver eller lut. Fyll HHO reservoaren och hålla resten av gallon i bagageluckan.
8

Starta bilen och kontrollera HHO cellen. Du borde se vattnet bubblar som om det kokade, men lita på att det inte kokar. De bubblan är ren syrgas och vätgas bryta deras molekylära bindningar och stiger till toppen av vattnet cellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134392.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.