Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Varifrån en hybrid få el från?

Hybrid fordon producerar el från sina komponenter och system som är utformade för att generera denna el för att driva fordonet. Mekatroniska

Mekatronik är ett område av teknik som kombinerar elektronisk, mekanisk och datavetenskap för tekniska ändamål. Hybrider måste ha mekatroniska system på plats innan de kan generera den el som behövs för att driva fordonet.
HEV Systems

elhybridfordon (HEV) använder olika mekatroniska system i processen för att producera, kontrollera och distribution av elektricitet. Dessa system inkluderar en elmotor /generator, batteri, controllers och sensorer.
Bromsenergiåtervinningen

Regenerativ bromsning är en primär mekatroniska system som genererar el inom en hybrid car.When fordonsbromsarna, en del av den energi som produceras via bromsningsprocessen används för att driva en växelströmsgenerator, som sedan överför elektrisk energi i batteriet. Addera elmotor

En elmotor emot el från ett batteri. Motorn kan då hjälpa hybridens förbränningsmotorn, vilket ger bilen extra kraft för förbigående, acceleration eller klättring kullar.
Eldrift

Hybrider också kan använda el från batteri för att driva fordonet utan att använda bensin. Denna funktion inom hybridbilar genomförs vanligtvis i lägre hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134179.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.