Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Information om Hybrid Gas-Elbilar

elhybridfordon, eller HEVs, använder både el och gas makt att arbeta mer effektivt än en vanlig gasdrivna fordon. HEV använda både förbränningsmotorer och elmotorer för att producera el. Detta hjälper miljön och sparar pengar på gas. Syfte

HEV utformades med alternativt bränsle i åtanke, oftast på grund av stigande gaspriser eller beroende av utländsk olja. De gynnas också miljön med minskade utsläpp.
Ytterligare Ström

Hybrid teknik innefattar regenerativ bromsning, som återvinner energin annars bortkastade i bromsning, och en elmotor för att agera som hjälpmotor vid acceleration eller klättra en kulle.
Pris

grund av kombinationen av gas och el, kommer en HEV använda mindre gas totalt. Detta sparar pengar, särskilt när gaspriserna är höga.
Miljö

HEV producerar mindre utsläpp än vanliga gasfordon på grund av sin elmotor. Bland annat innebär det att gasmotor kan stängas av vid stoppljus när det inte behövs.
Laddning

Vissa HEV har laddning-nedbrytande motorer som tillåter dem att vara ansluten till ett uttag som ska laddas. Charge-uppehållande fordon kan inte göra detta och istället ladda sin motor när förbränningsmotorn är i drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134186.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.