Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur ta reda på om rabatter för att köpa en E85 Fordon

E85 fordon använder en kombination av 15% etanol och bensin i stället för vanlig bensin för att driva sina motorer. Detta resulterar i renare utsläpp och sänkt bränsleförbrukning. Många stater har lagt ned rabatter plats skattemässiga eller andra incitament för att sporra tillväxten av E85 fordonsmarknaden. Att veta var man ska leta efter dessa rabatter är den första, och ofta det viktigaste, steget i att få din del av dessa incitament bonusar. Instruktioner
1

Besök AFDC informationssida på incitament. Detta är en del av Department of Energy: s statliga webbnärvaro.
2

Välj ditt tillstånd. Varje stat har sina egna incitament, men federala incitament ständigt diskuteras i kongressen.
3

igenom noteringen av stimulansåtgärder och statliga lagar. Många av de incitament har länkar som leder direkt till blanketter delstatsregeringen och processer ansökan.
4

Ladda erforderliga blanketter eller ring din statssekreterare kontor för att få ansökan material skickas till dig. Denna information bör vara på statens notering eller dess sidor tjänsteleverantörer.
5

Besök IRS.gov att leta efter federala incitament som kan har nyligen lagts. Det är troligt att framtida incitament kommer att införas av den federala regeringen för att matcha eller förbättra statliga förmåner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134122.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.