Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör en elektronisk tändning

Ett elektroniskt tändsystem är tänkt att lösa gemensamma startsvårigheter i bilar och andra maskiner när de slutar springa. Det kan medföra en ökad ström som behövs för att producera högre systemspänningar att antända magrare luft-bränsle-blandningar. Det möjliggör också bättre high-speed prestanda hos ett fordon. Du kan göra din egen elektroniska tändsystemet i ditt garage med några verktyg och försiktighet. Saker du behöver
Straw Wiring
(bredden på en match) katalog Trådskalare
Limstavar
Matchar
Lättare kniv
Pocket eller razorblade
Visa fler instruktioner
en

Klipp en 1 - eller 2-tums bit av halm som är bredden på en tändsticka med en fickkniv eller rakblad. Ta en bunt av ledningar och använd tråd strippor för att dra ut en sträng av tråd, skär den något längre än halmen så att en bit av den sticker ut i ena änden.
2

föra in kabeln i bit av halm. Seal ena änden av instrumentet med ett limstift och sedan en tändare så att ingen av tråden kan komma ut. Det bör vara en del av tomt utrymme som kör längs tråden.
3

Lägg tändstickor eller andra föremål som är värme-aktiveras i röret.
4

Täta den andra änden av röret med ett limstift. Värm försiktigt i slutet av det med tändaren, se till att limmet inte antänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134629.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.