Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man bygger en HydroStar

Du kan ändra en befintlig bil motor att köra med HydroStar konvertering systemet. Bill Ström och Ben Ford ger en detaljerad handbok om hur man samlar in material och montera denna vätgasförbränning, vatten-drivna konverteringssats. Gemensamt hushåll och verktyg verkstad är allt du behöver för att montera och installera HydroStar konvertering systemet på nästan alla fordon. Den HydroStar Systemet kan också användas med alla hem apparaten som använder naturgas eller propån som bränsle. Saker du behöver
HydroStar manuella
Material som förtecknas i HydroStar manuella
Olika handverktyg
Lödkolv
geringslåda eller bord såg
Visa fler instruktioner

1

Besök www.homemade energy.org att köpa ritningar och anvisningar för HydroStar systemet. Den HydroStar systemet häftet finns också på andra ebook detaljhandeln källor. Läs hela bruksanvisningen noggrant innan du börjar samla in material och börja monteringen.
2

Samla de verktyg och material som du behöver för att montera HydroStar omställning för ditt fordon. Den HydroStar manualen ger detaljerade källor och flera alternativ för att köpa och samla material. Den HydroStar Manualen listar specifika leverantörer med fysiska och e-post adresser för din bekvämlighet.
3

Installera HydroStar systemet i bilen. Du är nu fri att använda ditt fordon med enbart vatten, sparar värdefulla och ändliga fossila bränslen. Den HydroStar systemet är en konverteringssats. Det ändrar inte eller ta bort någon av dina fordon befintliga mekanismer. Om HydroStar systemet någonsin misslyckas kan du omedelbart gå tillbaka till att använda bensin i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134561.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.