Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Nackdelarna med att använda animaliskt avfall för bränsle

Varje år, ruttnande animaliskt avfall bidrar till de växthusgaser som skadar jorden. Dock kan detta avfall kan förvandlas till ett biobränsle som kan användas för att driva bilar, traktorer och hushållsapparater. Animaliskt avfall kan omvandlas till metangas. Och samtidigt minska beroendet av fossila bränslen är en fördel att omvandla animaliskt avfall till bränsle, det finns också nackdelar med att göra detta. Mängder Producerat

konvertera animaliskt avfall till bränsle, är produktionen inte lika hög som med andra bränslen. Gasen från animaliskt avfall har ett lägre energiinnehåll än andra bränslen, såsom naturgas. Det tar också flera veckor att konvertera avfallet till bränsle, vilket sänker den tillgängliga mängden bränsle som helst.
Förvaring och transport

grund av energitäthet Skillnaden är metangas mer volatil än annan gas. Som ett resultat, transportera metangasen skapats ur animaliskt avfall utgör transport och lagring problem inte utgör med andra bränslen. I själva verket, om metan utsätts för luft, kan det resultera i en explosiv blandning.
Energi behövs
avfall

Animal kan förvandlas till bränsle i ett av två sätt: bioreaktorer och biodigestors. Bioreaktorer är det mest effektiva sättet att vända animaliskt avfall till bränsle. Det tar dock en hel del energi för att faktiskt omvandla avfallet till bränsle. I själva verket är mängden producerad energi exakt den mängd som behövs för att driva omvandlingen.
Cost-Effectiveness

produktion av energi från animaliskt avfall är inte något som anses vara kostnadseffektivt. CNN World konstaterar att endast tillsats av offentliga pengar i processen kan göra det en kostnadseffektiv energiproduktion strävan. Kostnaden för biodigestors priset ut små gårdar, vilket gör tekniken endast tillgänglig för industriell verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134763.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.