Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Förorening genom Elbilar

Elbilar är ett svar på problemet med luftföroreningar orsakade av bensindrivna fordon. Även elbilar kan bli ett bättre val someday, idag är det en toss-up på vilken typ av bil förorenar mer. Elbilar inte direkt förorena, men genererar den el som elbilarna behöver är en stor källa till luftföroreningar, enligt Nutramed.com, en webbplats Environmed Research Inc. Identification

Använda el som genereras från smutsiga energikällor, som kol, kan skapa mer föroreningar än förbränningsmotorer fordon gör, enligt MrSharkey.com. Men, elfordon som laddas från ren energi, som vattenkraft, inte kommer att producera mycket föroreningar alls. De flesta regioner som producerar elbilar använder en kombination av de två som energikälla.
Betydelse

Problemet med elbilar använder kol för att generera den el som behövs för batterier är den förorening som kol skorstenar producerar. En rapport från Natural Resources Defense Council i USA Today visar att betydande ökningar av sot och kvicksilver sannolikt blir resultatet av förbränner mer kol. Sot är en andning fara, och kvicksilver är giftigt. Tunga kol stater inte är bra områden att producera el eller hybrid bilar, enligt Howard Learner, verkställande direktör för Environmental Law and Policy Center i USA Today artikeln.
Funktioner

annat problem med plug-in elbilar är att de producerar mer svaveldioxid och koldioxid än andra fordon gör, enligt en Minnesota Pollution Control Agency Studera i USA Today artikeln. Svaveldioxid är ansvarig för surt regn och koldioxid är en växthusgas som skulle kunna vara skadliga för miljön. I Minnesota Studien bekräftade också ett hopp i svaveldioxid även från el från vindkraft.
Överväganden

Förutom föroreningar från kol, är batteriet omhändertagande annan föroreningskälla med elbilar. Många elektriska bilbatterier är bly-syra baserad. Människor behöver byta batterier i elbilar var 20-25.000 kilometer. Medan bortskaffande av sådana batterier skapar ett uppenbart problem med förorening av miljön när den inte kasseras, är en trolig lösning att dessa batterier blir mer uppladdningsbara.
Förebyggande /Lösning
< p> Kalifornien visar ett exempel på rena kraftverk som genererar energi för elbilar. Kalifornien har naturliga gaseldade anläggningar och vattenkraftverk generatorer, som båda är rena. En studie från Natural Resources Defense Council i MrSharkey.com artikeln förutspår att elfordon i Kalifornien kommer att minska föroreningar mellan 37 procent och 99 procent, med undantag för svaveldioxid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134300.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.