Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man tar bort lukten av Transmission Fluid

Transmissionsolja är en kraftfull substans, och alla som någonsin fått det på hans kläder vet att det är i stånd att både färgning och genomsyrar allt vad det berör med en stark, obehaglig lukt. För dem som arbetar på sina egna fordon, men få transmissionsolja på kläder är ganska vanligt. Ta bort lukten av transmissionsolja från dina kläder kan tyckas omöjligt, men det finns sätt att man kan bidra till att lindra lukten med gemensamma husgeråd. Saker du behöver
Talkpuder
Flytande tvättmedel
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

vidta klädesplagg off, försiktigt så att inte spridas eller blotch transmissionsolja fläcken. Lägga kläderna på en plan yta med fläcken uppåt.
2

Ta en handfull talk och sprida den över fläcken. Klappa pulvret på fläcken med en liten mängd av tryck och låt stå över natten. Den talk kommer att spela en nyckelroll i att absorbera lukt orsakas av fläcken.
3

Borsta pulvret bort, var noga med att även ta bort uppbyggd eller under rester. Med hjälp av en kraftfull diskmedel, hand-tvätta plagget. Se till att du sätter press på själva fläcken själv.
4

Ta en liten mängd gnugga alkohol på fläcken om det fortfarande är närvarande. Observera att detta bleka kläder av sin färg där kontakt sker, men kommer också att eliminera en ful fläck, och kommer att bidra till att bryta ner transmissionsolja så att lukten försvinner
.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134477.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.