Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man kör en bil med vatten Material

I glansdagar höga priser på naturgas under 2008, när folk oordning att hitta alternativa billiga källor till bränsle för att driva bilar, blev DIY "vatten bränsle" kit populär som en lösning som inte bara var billigare, men miljövänliga samt bränslesnål. Den grundläggande driftsprincipen bakom dessa kit är att vatten blandas med en katalysator att när elektrolys ger en gas som kallas HHO eller Browns Gas, som blir införlivas i bensin som en ytterligare renare energikälla. Även idag dessa kit säljs fortfarande de inte är allmänt tillgängliga. Om du är intresserad av att köra din bil på vatten material, se till att företaget du köper din kit från är legitimt. Saker du behöver Review, en HHO Gas Kit (annars känd som en HHO Generator, HHO Dry Cell Kit, Väte on Demand, etc.)
Visa fler instruktioner
Köpa en HHO Gas Kit.
1

Dessa dagar, har du flera alternativ för att omvandla vatten till HHO för bränsle. Medan delar och krimskrams förknippade med kit kan variera avsevärt, det finns två huvudtyper av HHO celler med i dessa kit där HHO produktion sker: vått och torrt. Våta celler är helt nedsänkt i vatten hela tiden medan torrceller hålls ovanför den cell i en reservoar. Den senare typen cellen möjliggör vattencirkulation som kyler ner systemet för att arbeta mer effektivt. Många produkter idag är inriktade på denna typ av cell. En torr cell kit kan innefatta: en torr cell bestående av 9 eller 11 eller 21 stålplattor, ledningar, rör, skruvar, klämmor, kopplingar, amp mätare och bubblare tank (eller behållare). Beroende på vilken typ av motor du har, kan du behöva ytterligare torra celler. Du kan hitta kompletta kit på eCrater för $ 275 i december 2010, samt enskilda torrbatterier för $ 39.99. På Amazon, komplett kit varierar från $ 156 till $ 699 för stora plattformar och husbilar.
2

Följ tillverkarens anvisningar för installation av HHO Generator eller Dry Cell Kit. Vissa installationer kommer att ta under 2 timmar. I en typ av anläggning som använder en konstant ström monitor pulsbredd (PWM), börja med att montera voltmeter, alla terminaler som behövs för att ansluta strömkablarna till batteriet, verktyg såsom tänger och en gallon ånga destillerat vatten. Då, göra plats i motorrummet för torr cell (er) och reservoar. Jumper de tre flikarna på var sida av cellen med byglarna tillgänglig. Montera dina komponenter och se till att behållaren är högre än cellerna. Därefter ansluter slangen mellan cellerna och behållaren. Montera en backventil på HHO utgående linje så att flödet är från cell till reservoaren, plats annan en backventil på elektrolyten linje med flödet från behållaren till cellen. Anslut PWM till batteriet och celler med användning av 14 gauge tråd för en enda cell. Beakta säkerhetsföreskrifter så att HHO inte genereras när motorn är avstängd. Blanda elektrolyt med ånga destillerat vatten i proportionen av ett gram kaliumkarbonat till ett uns av vatten. Alternativa elektrolyter är kaliumhydroxid och natriumhydroxid, men de är mycket farligare. Håll elektrolyt inom två inches från reservoaren toppen och fyll då inom en tum från botten. Initiera systemet efter kontroll för läckage. Du kan installera generatorn under huven, men du kan också installera den i bagageutrymmet. Kontakta tillverkaren om du har installations bekymmer. Har en licensierad mekaniker installera ditt system för att garantera säkerheten. Addera 3

Efter installation, övervaka din bil. Kontrollera dina anslutningar och starta bilen, titta på bubblande åtgärder som gasen produceras. Använda en amp mätare kolla hur många ampere din torra cell drar. Vissa tillverkare rekommenderar att hålla din nivå strömförbrukning på under 20 ampere. Detta bör vara tillräckligt för att producera en liter HHO per minut med en 11 platta torr cell eller 2 liter per minut med en 21 platta cell.
4

Kontrollera vattennivån när du fyller upp för gas. Tillsätt destillerat vatten till den nivå som rekommenderas av tillverkaren en gång varje eller varannan vecka för maximal HHO produktion. Endast cirka en gallon behövs (per cell) var 8 månader. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134482.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.