Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Effekterna av hybrider på bränsle Resources

Hybrid fordon är fordon som använder en kombination av fossila bränslen och förnybara energikällor såsom vatten eller elektricitet för att driva fordonet. Påverkan på bränsle resurser är både negativt och positivt. Lokala källor

Hybrider kommer att öka de lokala ekonomierna, eftersom bränsle resurser för vissa fordon kommer att kunna produceras lokalt. Enligt US Department of Energy: s Argonne Lab, "Möta den nya efterfrågan av laddhybrider i Illinois skulle sannolikt kräva en ökning av produktion av kol genereras effekt, medan i nordöstra eller Californien samma efterfrågan skulle uppfyllas av anläggningar som bränner renare naturgas. "
Missuppfattningar

hybridfordon popularitet kan faktiskt öka användningen av fossila bränslen energiproduktion på grund av efterfrågan elfordon kan placera på lokal effekt galler. Koleldade energi-elverk kommer att öka sin produktion.
Infrastruktur

När fler hybrider produceras, kan behovet av bensinstationer inte en livskraftig affärsmodell för gasbolag. De kan behöva skära ner på oljeborrning och raffinering och fokusera en del av sina pengar på att utveckla alternativa bränslepåfyllning alternativ för hybrid bilägare, såsom elektriska laddningsstationer bredvid bensinpumpar. Addera utländsk olja

Med bränsle som produceras regionalt, västländer minska sitt beroende av utländsk olja. Denna förändring kan leda till en negativ effekt på ekonomierna i de oljeproducerande länderna. I dessa regioner, om dessa bränslen resurser blir mindre och mindre användbar för andra länder, kan det leda till oroligheter i de oljeproducerande nationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134515.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.