Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Försiktighetsåtgärder i påfyllning en vätedrivna bil

Majoriteten av fordon på vägarna i dag drivs av antingen bensin eller diesel . Men , har tekniska framsteg gjort vätedrivna bil en verklighet , vilket innebär att säkerheten frågan om bränsle till en väte fordon i fråga . Funktion

stället för förbränning av fossila bränslen , vätgasdrivna fordon använder vätgas för omvandling till elektrisk energi för att driva en bil . Vätgasen utför en kemisk reaktion i en bränslecell , tillsammans med en katalysator , som effektivt skapar elektrisk ström .
Säkerhetsproblem

försiktighetsåtgärder som krävs vid tankning en väte fordon liknar fylla en gas -drivna fordon . Avstå från rökning eller användning av en mobiltelefon på grund av gnistor bekymmer .
Identification

Safety också uppnås genom den enkla konstruktionen av dess dosering teknik . Vätgas automater ser ut precis som bensin automater . Vätgasen munstycke placeras i bilens bränsletank lås , precis som en bensin munstycke , och därefter levererar produkten . En viktig skillnad är att de flesta väte stationer hus lagring av väte i ovan jord tankar , i motsats till den typiska bensin eller diesel lagring under jord .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134583.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.