Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Fakta om alternativ till Offshore Drilling

Offshore borrning är en process att forska efter och utvinna olja och naturgas från under havsbotten. Offshore borrning har varit kontroversiell sedan 1960-talet i USA på grund av risken för olje-och gas läckage och spill förorenar havet. Ett alternativ till en utbyggnad av havsbaserad borrning är att främja minskad oljeförbrukning. Historia

Varje år i USA förlitar sig på import av cirka 58 procent av de ungefärliga 7,5 miljarder fat olja som används i landet, enligt "Carnegie Papers." Vissa kritiker av detta beroende av importerad olja hävdar att utbyggnaden av havsbaserad borrning efter olja och naturgas kan minska behovet för USA att importera olja i så stora mängder. Utbyggnaden av offshore borrprogram i amerikanska kustvatten blev kontroversiell efter ett oljeutsläpp från ett läckande vattnet oljefält som täckte Santa Barbara, Kalifornien, kusten för ett antal månader 1969. Efter spill, införde den amerikanska kongressen ett moratorium på att utöka offshore oljefält utanför Mexikanska golfen och Alaska, var detta följdes av en presidents moratorium som löper ut 2012. Den 2010 oljeutsläppet i Mexikanska golfen ökade efterfrågan på alternativa energikällor att bli upptäckta, enligt "Offshore Wind." Addera Alternativ energi

En ökning användningen av alternativa energikällor, såsom sol-och vindkraft, skulle kunna minska behovet för USA att utöka sitt offshore borrprogram. I slutet av 2010 planer tar form för att placera vindkraftverk i västra Atlanten att ge ström för amerikanska hem, enligt "Offshore Wind." Även i slutet av 2010 utan vindkraftverk ännu hade placerats utanför den östra kusten av USA, skulle placeringen av alla de föreslagna vindkraftverken skapar kraft för cirka 1,5 miljoner hushåll som annars skulle drivas med fossila bränslen. I Europa cirka 900 havsbaserade vindkraftverk fanns redan på plats i slutet av 2010 och var ger effekt under ca 450.000 bostäder.
Hybrider

Öka miles per gallon uppnås av varje vägfordon inom USA skulle hjälpa landet att minska sin oljeförbrukning och eliminera behovet av att utöka sina oljefält. Genom att öka genomsnittliga bränsleeffektivitet från 25 mpg till 35 mpg, skulle USA minska sin årliga oljeförbrukningen med cirka 1,2 miljarder fat per år och eliminera behovet av mer offshore oljeproduktion, enligt "Carnegie Papers. Om hälften av fordonen på Vägarna var elhybridfordon, kunde landets oljeförbrukning minskas med ca 1,2 miljarder fat per år.
Arbetsplats

Arbetsgivare inom USA kan också ha en effekt på förbrukningen av olja genom att förändra pendling och arbetsmönster. Altered pendlingsmönster, såsom fyra dagars arbetsveckor, har förmågan att minska förbrukningen av olja. Distansarbete och arbeta från ett hemmakontor också kan minska behovet för USA att expandera dess offshore drilling program.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134698.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.