Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Gratis Planer på att bygga en HHO Generator

Mest HHO webbplatser ger bara grundläggande information om HHO generatorer och sedan erbjuda länkar till platser där du kan köpa scheman, guider och tillgång till att webbplatser som kommer att lära dig att bygga HHO generatorer. Det finns dock några gratis information som är heltäckande och komplett. Den "Smack s Booster" guide tillhandahåller kompletta instruktioner och en detaljerad lista över material behov av att konstruera en HHO generator, och "High-Efficiency Series-Cell Elektrolysör" guide kommer att ge dig all nödvändig information och bra tips för konstruera den mest effektiva elektrolysör för användning i en HHO generator. Smack s Booster

"Smack s Booster" beskriver konstruktion och installation av en HHO generator i ett motorfordon för att stimulera fordon bränsleekonomi och minskar skadliga utsläpp. Den "hydroxi" gas som produceras av HHO generatorn blandas med den luft som sugs in av motorn. Eftersom hydroxy är så brännbart, förbättrar effektiviteten i förbränningen i motorn, vilket i sin tur ökar motoreffekten. Hydroxi rengör också kolavlagringar bort av insidan av motorn, förbättrar bränsleekonomin hos fordonet och den enda biprodukten är vatten. FrånSmacks booster producerar 1,7 liter hyrdroxy per minut.

Guiden noggrant beskriver säkerhetsrutiner som bör vidtas. Det sedan försiktigt detaljer byggandet av generatorn, inklusive hur man kan koppla generatorn och hur man installerar den i en bil. I slutet av guiden finns detaljerade anvisningar föreskrivs optimera elektrolyt blandning i vattnet och en serie diagram som beskriver hur processen fungerar tillhandahålls. Detta är inte bara en utmärkt gratis guide för att bygga en HHO generator, ger det en hel del hjälp schematisk, vetenskaplig och bakgrundsinformation om att producera hydroxi och använda det som bränsle.
Högeffektiva Series -Cell Elektrolysör

här guiden ger en detaljerad beskrivning av den gemensamma-kanal-serien-cell elektrolysanordning konstruerad och patenterad av William Rhodes, Yull Brown och Ernest Spirig. Designen senare förfinats av George Wiseman och Bob Boyce. En elektrolysör är den viktig del av alla HHO generator. Det orsakar vattenmolekylerna att faktiskt dela och bilda hydroxi. En serie-cell elektrolysanordning är designen vanligast i HHO generatorer och denna guide ger en detaljerad ritning, en konstruktion guide och en rad tips för att bygga enheten. Denna generator kräver cirka 12,9-14,1 volt kontinuerlig ström (V) för att fungera, vilket gör den idealisk för fordonskonstruktioner gillar Smack generator. Under optimala förhållanden, ståtar enheten en 80 - 90% verkningsgrad

konstruktion guide som är enkel men detaljerad och ger exakta mått och material för optimal drift.. Guiden innehåller också 11 tips i slutet som hjälper dig att förstå och justera din generator för maximal effekt och effektivitet. Denna guide, i kombination med "Smack s Booster guide, ger omfattande och fullständiga instruktioner fore bygga högeffektiva och anpassningsbar HHO generatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134217.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.