Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Statsbidrag för LPG omvandlingar

gasol (LPG), även känd som propan, är en ren-brinnande bränsle som kan användas för att driva fordon. De främsta fördelarna med att konvertera en bil till ett Gasolbränslesystem inkluderar att minska luftföroreningar och spara pengar på bensin. Gasol som fordonsbränsle är populär runt om i världen och är fart i USA. Den australiska regeringen erbjuder den enda federala bidrag program för att konvertera fordon till gasol används, kallas LPG Vehicle Scheme. Behörighet

Individer är berättigade att ansöka om en LPG Vehicle Scheme bidrag om de har konverterat ett registrerat fordon till gasol eller köpt en ny LPG-utrustat fordon. Konsumenterna är inte stödberättigande om de har fått en omvandling bidrag inom de senaste tre åren, även om de har konverterat flera fordon. Sökande måste också visa att de köpte gasol fordon eller betalat för omvandlingen. Slutligen måste fordonet vara 3,5 ton eller mindre och registrerats som ett privat-bruk fordon.
Finansieringsnivå

LPG fordon Scheme bidrag finansiering på olika nivåer beroende på När konverteringen är klar. Bidragen varierar från $ 1750 till $ 1000, minskar för varje år från 2010 till 2014, när programmet är satt till slutet. Konsumenter köper nya gasoldrivna fordon är berättigade till $ 2.000. Sökande får hela bidragsbeloppet oavsett vad LPG konvertering kostnaden.
Så här ansöker

LPG fordon Scheme bidrag skall sökas inom ett år omvandling av köp av en LPG-fordon. Sökande kan erhålla bidragsansökan från AusIndustry hotline (se Resurser) eller på någon Medicare kontor eller Centrelink kundservice. De sökande måste fylla i ansökan fullständigt och innehålla kopior av alla styrkande handlingar såsom körkort, fordon papper registrering och bevis på konvertering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134425.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.