Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Grön Diesel Technology

Grön diesel tekniken innebär forskning om sätt att förbättra prestandan av dieselbränsle och dieselmotorer bränsle för att uppfylla Naturvårdsverkets normer. Vissa företag fokuserar på förändringar i bränslet, medan andra letar efter sätt att förbättra dieselmotorn. Syfte

Grön diesel-tekniken syftar till att uppnå högeffektiva och miljövänliga bränslen och motorer.
Ecofining Grön Diesel Fuel

Grön diesel har lägre utsläpp och mer effektiv än många traditionella bränslen. Den kan användas som en ersättning för traditionell diesel eller i en blandning.


Fördelar Eftersom grön diesel är identisk med vanlig diesel, helst diesel systemet kan använda den. Den fungerar också bättre i extrem kyla och genererar mer energi än biodiesel. Addera Grön diesel insprutningssystemet

Australien-baserade Grön Diesel Corp testar ett insprutningssystem att den påstår kan billigt kan integreras i befintliga dieselmotorer. Systemet ger mer hästkrafter och vridmoment, samtidigt som det minskar kostnaderna, buller, föroreningar och bränsleförbrukning av fordonet.
PetroAlgae

PetroAlgae är ett företag som använder tekniken att skapa grön diesel från mikro-grödor som alger. Detta bränsle fungerar identiskt till sin fossila motsvarighet men är mer kostnadseffektivt än biodiesel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134207.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.