Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vad kan vi använda istället för fossila bränslen?

Alternativa bränslen blir allt mer nödvändigt som oljebrist blivit vanligare och miljömässiga problem mer intensiv. Med förbättrad teknik, är människan att utveckla sätt att utnyttja jordens ekologiska resurser, som kan återvinnas som bränsle för civilisationens behov och intressen. Läs vidare för att lära sig mer om att använda naturliga alternativ och förnybar energi för att upprätthålla vår levnadsstandard. Wind

Massiva vindkraftverk gårdar har redan installerat över hela världen, som ger världen med sin mest populära förnybar energi alternativ. Addera Solar

Detta är en form av förnybar energi som har använts för åldrar men är först nu blivit populär. Solfångare installerade på privat eller offentlig egendom använder solens ljusenergi för att tillhandahålla en ändlös och naturlig energikälla. Solpaneler kan installeras i ditt hem, kan som förse dig med skattelättnader. Forskare säger att om endast 25 kvadrat miles av solpaneler skulle kunna byggas i öknen, dessa paneler kunna driva hela USA.
Biobränslen

Biobränslen kan anses vara en hållbar och förnyelsebar energiform om deras källa är påfyllningsbara. Denna typ av bränsle beror på användning av växter som kan brännas för energi. Praktiska tillämpningar av biobränslen inkluderar användning av vegetabilisk olja för att köra bilar och brinnande metan för värme.
Hydrogen

Denna alternativa bränslen är fortfarande under forskning men ses som potentiellt mest kraftfull. Som ett exempel på sin makt, solens termonukleära reaktioner som ger oss värme och ljus på jorden använder vätgas som främsta beståndsdel. Vätgas är en viktig del av vatten, den mest förekommande materialet på jorden. Metoder för att utvinna vätgas från haven är under ständig testning.
Kärnkraft

En mycket kraftfull energikälla, ger kärnkraften nationen Schweiz med över halva kraft, vindkraft är den andra halvan. Schweiz har en lång rykte om produktiviteten att USA kunde spegla. Teknik är tillräckligt säkert i detta område av alternativa bränslen produktionen att anta som en viktig kraftkälla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134047.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.