Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Wind Farms eldistribution till konsumenter?

Det amerikanska Department of Energy påstår att vindkraft är ett av de snabbast växande energikällorna i världen. Vindkraft är en ren energikälla, och den används för att ge några elkraft inom samhället. Wind Power

Vind skapas av solens uppvärmning av atmosfären. När vinden är skapad den rör sig, och denna rörelse innehåller rörelseenergi. Vindkraftverk använder kinetisk makt att skapa elkraft.
Vindkraftverk

Vindkraftverk är roterande motorer som fungerar motsatsen till ett fan. Turbiner inte skapar vinden, de genererar elektricitet från vindkraft. När bladen vrid axeln, är energin som sänds till en generator inne i motorn. Elektrisk energi skapas från generatorn. Emot el från flera vindkraftverk i områden som kallas vindkraftparker
vindkraftverk

Vindkraftverk. Elektrisk effekt från vindkraftverk skickas till elbolaget. Elektricitet skickas sedan till kraftledningar från elbolaget. Kunderna får el via kraftledningarna som går direkt i deras företag eller i hemmet.
Distribution

Vindparker som är anslutna till nätet skicka ström genom överföringsledningar. Kraftledningar omdirigera makten i en transformatorstation. El distribueras till hemmen genom transformatorstationen. Nätanslutna vindkraftverk har att arbeta med den nuvarande elektriska infrastruktur som redan finns på plats.
Fristående Ström

Vindkraft system kan anslutas till nätet eller skickas direkt till ett hem. Stand-alone vindkraftverk genererar el till ett batteri som driver hemmet. När vinden inte är tillgänglig, kan batteriet laddas med en generator eller genom solenergi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134206.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.