Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Konvertera din dieselbil till Oil

Konvertera ett dieselfordon att använda olja, såsom avfall vegetabilisk olja, har många fördelar. Det minskar utsläppen utan användning av fossila bränslen. Dessutom är avfall vegetabilisk olja oftast billiga eller gratis att skaffa. Konverteringen verkar skrämmande att folk som inte är mekaniskt benägna, men omvandlingsprocessen är faktiskt strömlinjeformad och okomplicerad med köpet av en konverteringssats. Saker du behöver
avfall vegetabilisk olja konverteringssats
Visa fler instruktioner
1

Beställ en WVO (avfall vegetabilisk olja) konverteringssats särskilt utformade för märke och modell ditt fordon. Dessa paket kan hittas på nätet eller köpt via en lokal bil butik. En dieselmotor kan köras på biodiesel, men du måste installera en konverteringssats för att köra fordonet på spillolja. Biodiesel är kemiskt optimerad för att prestera vid låga temperaturer, men WVO inte förbehandlas och kommer gel under en viss temperatur.
2

Montera den andra bränsletanken som medföljer konverteringssats. Kitet kommer med nödvändiga instruktioner och verktyg för att slutföra denna process. Bränsletanken kan placeras i bakluckan på bilar eller i sängen av lastbilar. Denna tank rymmer WVO, och det låter motorn gå på diesel (eller biodiesel) och sedan växla till olja.
3

Fäst bränsleledningarna. Konverteringssatser kommer med nödvändiga instruktioner och hårdvara, ventiler bränsle, byt och filter för att slutföra denna process. Den WVO löper från den andra tanken, genom filtret och in i motorn. Växeln och ventiler gör att du kan välja mellan diesel eller WVO tanken vid utarbetandet bränsle.
4

Välj en lämplig olja. Vegetabilisk olja är inte dyrt och kan erhållas från någon restaurang. Sådan använd olja måste väl filtreras genom en fin sil före användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134641.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.