Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vätgas som gas

Den amerikanska Energy Information Administration (EIA) anges att vätgas så småningom kommer att bli en viktig energikälla och är inställd på att minska beroendet av bensin för transportändamål. Bensin

Bensin är den konventionella energikälla för fordon i USA. Enligt MKB, är 20 miljoner fat olja som förbrukas av 200 miljoner bilar dagligen. Bensin är skapad av råolja, som är en icke förnybara bränslen som så småningom kommer att vara uttömda.
Hydrogen

Vätgas är ett element som är rikligt förekommande i de flesta frågor inom vårt universum . Denna faktor anses vara en bra energikälla eftersom det är förnybart och det kan omvandlas till elektricitet för att driva en bil.
Oberoende energikälla

Vätgas kan produceras inom landet, minska utländska oljeberoendet. MKB säger att bensin produktionen sker inom landet och att 60% av råoljan importeras till USA från utländska källor.
Production

Vätgas är ett rent bränsle om den är tillverkad för att vara miljövänlig. Elektrolys, ångreformering och termisk metoder är tekniker som används för att producera vätgas. Bensin skapas i raffinaderier där bensinen är separerat från råolja.
Aktuella utvecklingen

Infrastruktur för vätgas inte har utvecklats tillräckligt för att göra det praktiskt för masskonsumtion. Bensin kommer att förbli den främsta energikälla för fordon. Men, enligt Department of Energy, är kontoret av fossil energi närvarande utvecklar väte-gasmotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134199.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.