Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Elbilar Recharge ?

Elbilar kan ladda med ett eluttag , snabba laddare eller kan ladda i rörelse , men det finns en viss debatt om effektiviteten av vissa uppladdning metoder . Eluttag

En vanlig metod för att ladda en elbil är att ansluta den till en vanlig eluttag . Som laddar litiumbatteri som driver elbil.
Snabb Laddare

Snabba laddare också kan ladda elbilar . Snabb laddare är oftast erbjuds på tankstationer och är gjorda för att ladda din elbil snabbt medan du är på språng .
Recharge in Motion

elbilar som kan laddas medan de är i rörelse utvecklas . Conduit plattor måste placeras i vägar i syfte att förmå omladdning av denna typ av elbil . Addera Tvist

En oro ladda elbilar är att det tar timmar att ladda batteriet till full kapacitet , kanske så länge som en hel dag på vissa modeller . Ett annat bekymmer är att ladda elbilar hemma kan anstränga lokala elnätet och orsaka grannskapet strömavbrott . Slutligen kan inducerande plattor som används för att ladda elbilar medan de är i rörelse stör andra inducerade elektriska anordningar , t.ex. konstgjorda hjärtan. Relevansen av dessa farhågor diskuteras fortfarande .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134491.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.